PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > İnternet, Ağ ve Güvenlik
Bu Sayfayı Yenile Bir programın internet ile bağlantı kurmasını engellemek? İp engelleme.
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Ankara
Varsayılan Bir programın internet ile bağlantı kurmasını engellemek? İp engelleme. - 01.09.2007, 00:52

Arkadaşlar bir programı var ve internet ile bağlantı kuruyor otamatik. Bunu herhangi bir Firewall program kullanmadan engellemek istiyorum. bağlantı kurduğu 1 ip var ve bu ip ve portu biliyorum. Nasıl engellerim acaba bağlantı kurmasını?

Not: Güvenlik duvarında yapamadım çünkü kendi programı üzerinden bağlantı kurmuyor windows gezgini üzerinden bağlantı kurmaya çalışıyor bir logger programı bu o yüzden böle sanırım.

Şimdiden teşekkürler...

Bilmemek değil, Öğrenmemek ayıptır...
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 01.09.2007, 00:56

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Death Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar bir programı var ve internet ile bağlantı kuruyor otamatik. Bunu herhangi bir Firewall program kullanmadan engellemek istiyorum. bağlantı kurduğu 1 ip var ve bu ip ve portu biliyorum. Nasıl engellerim acaba bağlantı kurmasını?

Not: Güvenlik duvarında yapamadım çünkü kendi programı üzerinden bağlantı kurmuyor windows gezgini üzerinden bağlantı kurmaya çalışıyor bir logger programı bu o yüzden böle sanırım.

Şimdiden teşekkürler...
Bu şekilde kurtulmak yerine iyi bir antivirüs le taratarak programdan kurtulmanın yollarını aramalısın. Yoksa portları kapatmakla ağrı kesici almak arasında fark yok sorun hala yerinde duruyor olur. Programın bir adı varmıdır ona özgü bir temizleme yaması bile bulunabilir belki.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Ankara
Varsayılan 01.09.2007, 23:14

dostum ben programı kullanıyorum ve sorun yapacak birşey yok sadece bir bağlantı kurmasını engellemek istiyorum explorer üzerinden bir bağlantı kuruyor. Bağlantı kurduğu ip ve portu biliyorum program kullanmadan windows üzerinden bu ip ile portun giriş çıkışlarını engellemek istiyorum sadece...

Bilmemek değil, Öğrenmemek ayıptır...
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Internet Explorer JavaScript Kodu Engelleme ERENET İnternet, Ağ ve Güvenlik 0 21.04.2007 02:38
Programın İnternet'e bağlanmasını engellemek parakeet İnternet, Ağ ve Güvenlik 6 15.03.2007 18:21
internet sayfalarının açılmasını engellemek alexjoe_2003 İnternet, Ağ ve Güvenlik 4 24.01.2007 13:47
sağ click engelleme ve seçimi engelleme magos Web ve Grafik Tasarımı 1 09.03.2006 21:07
internet cafe de yasak sitelere girilmesini engellemek eljahad İnternet, Ağ ve Güvenlik 9 03.02.2005 16:57

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 2 yanıt

15 gösterim, 4 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

290 gösterim, 10 yanıt

58 gösterim, 6 yanıt

108 gösterim, 11 yanıt

35 gösterim, 2 yanıt

169 gösterim, 2 yanıt

12 gösterim, 3 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt