PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan İnternet bağlantı sorunu

arkadaşlar benim küçük bir sorunum var..laptopumla kablosuz modemden internete bağlanıyorum.her şey güzel güzel devam ederken bağlantı kopuyor ve bi daha bağlanamıyorum..kablosuz ağ seç diye açılan sayfa da ağ bağlanırken ağ adresi alınıyor yazan yerde bu defa otomatik diyor.tıklıyorumm artık hiç bağlanamıyorumm..aradan 5 6 saat geçtikten sonra yine eski haline dönüyor..ama bu süre içinde beni sinie ediyor..ağ bekleniyor diyor öylece kalıyor...birde hiç ağ yokken o ağı yine otomatik otomatik olarak gösteriyor..yani bilgisayar o ağı otomatik olarak algılıyor ve bunun sonucunda tekrar o ağa bağlanamıyorum...modemde bi sorun olabilir mi?ya da ne yapabilirim.?

http://www.pcnet.com.tr/forum/intern...-otomatik.html
    iki başlık açmışsınız farkındamısınız bilmem ama biraz daha dikkat edelim sitemizi temiz tutalım bu linkten konu devam ediyor moderatörler bu başlığı silebilir teşekkürler

evet sonradan farkına vardım..özür dilerim.hatlarda bi sorun oldugu için böyle oldu.sayfa görüntülemiyor dedi.eklemedi zannettim.tekrar yazmıştım..özür dilerim.sayfanızı kirlettgim için..teşekkrüler..soruma cevap verseydiniz daha faydalı olurdunuz..

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: hakanayf Mesajı Görüntüle
    arkadaşlar benim küçük bir sorunum var..laptopumla kablosuz modemden internete bağlanıyorum.her şey güzel güzel devam ederken bağlantı kopuyor ve bi daha bağlanamıyorum..kablosuz ağ seç diye açılan sayfa da ağ bağlanırken ağ adresi alınıyor yazan yerde bu defa otomatik diyor.tıklıyorumm artık hiç bağlanamıyorumm..aradan 5 6 saat geçtikten sonra yine eski haline dönüyor..ama bu süre içinde beni sinie ediyor..ağ bekleniyor diyor öylece kalıyor...birde hiç ağ yokken o ağı yine otomatik otomatik olarak gösteriyor..yani bilgisayar o ağı otomatik olarak algılıyor ve bunun sonucunda tekrar o ağa bağlanamıyorum...modemde bi sorun olabilir mi?ya da ne yapabilirim.?

Merhaba

kablosuz modemin düzgün çalıştığından emin misiniz? kontrol ettiniz mi?
    Tekrar Merhaba PCnet = )

arada sırada hatlar kesiliyor ama sanırım bunun onunla bi ilgisi yok.çünkü daha önce de böyle sorun olmuştu.modemi nasıl kontrol edebilirim.modemin kablosuz ağ için falan her hangi bir ayarı olabilir mi?

Benzer Başlıklar

1. İnternet Bağlantı Sorunu
    Ensar tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 14.02.2008, 16:44
  2. Cafemde İnternet bağlantı Sorunu
    rasimaydinkal tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 08.09.2006, 13:08
  3. Cross (PC to PC) bağlantı ile İnternet
    Thiras tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2