+ Başlığa Yanıt Yaz
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: kamera kurulum acil yardım
-
03.09.2007 01:53 #1
kamera kurulum acil yardım
arkadaşlar kamerayı kuruyorum ama şöyle bir hata veriyor (this graph cannot preview) sözlüğe baktım bişeylerin yetersiz olduğunu söylüyor yani gücü yetmiyormuş heralde tam olarak ne olduğunu anlamadım bi yardım edin arkadaşlar şimdiden saolun
-
03.09.2007 02:02 #2
- Katılım Tarihi
- 2006
Bu grafiğe ön izleme yapılamıyor yazıyor. Türkçesi işine yararsa. Bunun dışında hangi işletim sistemi hangi kamera hatayı nerde yada hangi programda alıyorsan detaylı yazarsan, yardım eden biri çıkar belki.
-
03.09.2007 02:29 #3
kamera pıranha, işletim sistemi windows,görüntü hiç açılmıyor mesela amcapa tıklıyorum hata veriyor sonra bilgisayarımın içindeki kameraya tıkladığım zaman da video ön izlemesi oluşturma başarısız oldu diye hata veriyor aygıt bağlantısını kontrol ediyorum yine aynı değişen bişey yok yani
-
03.09.2007 02:37 #4
- Katılım Tarihi
- 2006
Bildiğim kadarıyla sürücüleri tamamen kurup daha sonra kamerayı PC ye takmak gerekiyor takıp sonra tanıtınca bu sorunlar yaşanabiliyor. Yazılımı kaldırıp, tabi sürücüyüde bu şekilde tekrar denermisiniz. Belki çözülür. Ama başka sorunlarda olabilir ilk aklıma gelen bu şimdilik.
Kolay gelsin.
-
03.09.2007 02:52 #5
öncelikle saol kardeş şimdi şöyle bu kamerayı yeni almadım 8 aydırlı kullanıyordum bir anda kendiliğinden gitti bende kaldırıp tekrar kaldırayım dedim kaldırdımda ama bi sorun var program ekle kaldırda piranha usb pc kamera(vimiro 301 neptune)diye bi dosyamıdır nedir tam olarak bilmiyorum bunu kaldıramıyorum yani silinmiyor belki bunu kaldırabilsem sorun çözülebilir gibi geliyor bana
NOT:bilgisayar ve sidi amlemi var içindede bu yazı yazıyor yani programın ismivar işte bu silinmiyor
ve yine not
NOT: biraz karışık oldu ama kusura bakma artık saolasın
Benzer Başlıklar
-
Sizce Hangi Kamera?(acil)
WinPeAcE tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 10.09.2007, 14:42 -
Acil TV kartına analog kamera bağladım ses yok
ahmet_229 tarafından Donanım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 10.01.2005, 20:21 -
Acil Linux Kurulum ve Kaldırılması Nasıl?
forever24 tarafından Linux forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 11.03.2004, 00:25

Alıntıyla Yanıtla

Disk Birleştiricisin de Ki Sorun Acill...
Bugün, 21:14 / Donanım