PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan kamera kurulum acil yardım

arkadaşlar kamerayı kuruyorum ama şöyle bir hata veriyor (this graph cannot preview) sözlüğe baktım bişeylerin yetersiz olduğunu söylüyor yani gücü yetmiyormuş heralde tam olarak ne olduğunu anlamadım bi yardım edin arkadaşlar şimdiden saolun

Bu grafiğe ön izleme yapılamıyor yazıyor. Türkçesi işine yararsa. Bunun dışında hangi işletim sistemi hangi kamera hatayı nerde yada hangi programda alıyorsan detaylı yazarsan, yardım eden biri çıkar belki.

kamera pıranha, işletim sistemi windows,görüntü hiç açılmıyor mesela amcapa tıklıyorum hata veriyor sonra bilgisayarımın içindeki kameraya tıkladığım zaman da video ön izlemesi oluşturma başarısız oldu diye hata veriyor aygıt bağlantısını kontrol ediyorum yine aynı değişen bişey yok yani

Bildiğim kadarıyla sürücüleri tamamen kurup daha sonra kamerayı PC ye takmak gerekiyor takıp sonra tanıtınca bu sorunlar yaşanabiliyor. Yazılımı kaldırıp, tabi sürücüyüde bu şekilde tekrar denermisiniz. Belki çözülür. Ama başka sorunlarda olabilir ilk aklıma gelen bu şimdilik.

Kolay gelsin.

öncelikle saol kardeş şimdi şöyle bu kamerayı yeni almadım 8 aydırlı kullanıyordum bir anda kendiliğinden gitti bende kaldırıp tekrar kaldırayım dedim kaldırdımda ama bi sorun var program ekle kaldırda piranha usb pc kamera(vimiro 301 neptune)diye bi dosyamıdır nedir tam olarak bilmiyorum bunu kaldıramıyorum yani silinmiyor belki bunu kaldırabilsem sorun çözülebilir gibi geliyor bana
    NOT:bilgisayar ve sidi amlemi var içindede bu yazı yazıyor yani programın ismivar işte bu silinmiyor
    ve yine not
    NOT: biraz karışık oldu ama kusura bakma artık saolasın

Benzer Başlıklar

1. Sizce Hangi Kamera?(acil)
    WinPeAcE tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 10.09.2007, 14:42
  2. Acil TV kartına analog kamera bağladım ses yok
    ahmet_229 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 10.01.2005, 20:21
  3. Acil Linux Kurulum ve Kaldırılması Nasıl?
    forever24 tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 11.03.2004, 00:25