bu sorunun modemle alakası yok tamamen işletim sistemiyle alakalı yüklediğiniz bir program sayesinde yada bir virüs sayesinde işletim sisteminin dosyalarına zarar geldiğinde oluyor yani zamanla olacak ve format atmak zorunda kalacaksınız şunu söyliyim xp = 4 ay kullanım sonrası=format
bu sorunun modemle alakası yok tamamen işletim sistemiyle alakalı yüklediğiniz bir program sayesinde yada bir virüs sayesinde işletim sisteminin dosyalarına zarar geldiğinde oluyor yani zamanla olacak ve format atmak zorunda kalacaksınız şunu söyliyim xp = 4 ay kullanım sonrası=format
sorun tamamen bilgisayarımızdan kaynaklanıyor arkadaşlar aynı sorun bende de vardı bir kaç öncesine kadar bende müşteri hizlemtelirin arayıp duruyordum fakat bi problem olmadığın söylüyorlardı bilgisayardan kaynaklanıyor virusler genelde böyle yapıyor format attıktan sonra düzeliyor ancak çok zor format atmadan düzeltebiliyorsunuz fakat ilerde mutlaka gene karşılaşacaksınız diye düşünüyorum...
slm benim sorunum günde birkaç defa bağlantı kopuyor modemi kapatıp açınca sağ alt köşede bu bağlantı sınırlı veya bağlantı yok uyarısı geliyo tıklıyorum onar diyorum o şekilde bağlantı geliyo bağlantı kopunca tekrar bu işlemi yapmak zorunda alıyorum bunun sebebi nedir sizce bi çözümü varmıdır eternet karını tekrar yükledim yine aynı sorun var yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..