PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan sınırlı bağlantı yada bağlantı yok

arkadaşlar 3-4 günden beri internetim ara ara 30-45 dakika kesintilere uğruyordu ve dün öğleden sonra hepten kesildi. ve sağ altta sınırlı bağlantı yada bağlantı yok diye bu uyarı vardı. onar diyordum ip yenileniyor diyordu ama bekledikten sonra başarısız oldu diyordu. sonra adsl hizmeti aradım internet bağlantınızda bir sorun yok sorun modemle pc arasındadır dedi. bende modeme girip tekrar ayar yapıyım dedim olmadı ara yüze ulaşamadım.

vee.. bu sabah tekrar denedim bu sefer ara yüze ulaştım ve ayarları en baştan yaptım. ve sonunda sorun düzeldi.

sormak istediğim neden böyle bir şey olmuş olabilir? ve bu sorun tekrar büyüyerek dewam edermi?

aynı sorun bende de olmuştu bayağı bi uğraştım, adamlar bana en başta format at dedi ben biraz daha uğraşıyım dedim ama olmadı formattan sonra kendine geldi bi daha olmadı
    En son frkncyr tarafından düzenlenmiştir: 03.09.2009 19:18 Sebep: Hatalı Türkçe kullanımı...

prof.ugursenturk
    Misafir

ethernet kartını baştan tanıt eğer cd si var sa ayarları baştan kur olmazsa format at

Bana da aynısı olmuştu. Sorun bir virüsten kaynaklanıyordu. Son zamanlarda bilgisayarınıza bir program yüklediniz mi? Virüs olmadığından emin misiniz?

virüs yok. nod32 ve adaware kullanıyorum.biraz araştırdım sanırım sorun modemin ip adresi vermemesiyle alakalıymış. ozaman modemim rahmetlimi olmaya başlıyo

surecom EP-4704SX kullanıyorum. yaklaşık 3 senedir hiç sorun çıkarmamıştı

Benzer Başlıklar

1. Sınırlı Bağlantı ve Bağlantı Yok Hatası Alıyorum?
    vanHooijdonk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 27.12.2009, 23:26
  2. airties rt210 - sınırlı bağlantı veya bağlantı yok
    lasvegaswings tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 12.09.2005, 01:24
  3. "sınırlı sayıda bağlantı veya bağlantı yok" yardım
    rasimaydinkal tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 08.06.2005, 00:56
  4. Ağda "sınırlı bağlantı veya bağlantı yok" hatası