PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Adsl kısayol iki bilgisayar ikonu donuyor,internetide donduruyor.

2 hafta önce sıfır bilgisayar'a windows sp2'yi kurdum,2 gün önceye kadar internete giriş çıkışla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.2 günden beri internete bağlandıktan 15-30-40 veya 1 saat sonra zamanı belli değil,internet bağlantısı kesiliyor.İşin en ilginç tarafı görev çubuğundaki dial-up (iki bilgisayar)kısayolu olduğu yerde duruyor, kısayol'a tıklayıp durum'a tıklıyorum açılmıyor,anlık görünüp,müdahale edemeden kayboluyor.Bağlantı kes diyorum onuda yapmıyor,donup kalıyor ve hiçbir şekilde müdaheleye izin vermiyor,bilgisayar'ı açıp kapatmak zorunda kalıyorum.
    Modemim zyxel 630-C1 ,usb den internete bağlanıyor,kaspersky kurulu, tarattım bilgisayarı temiz,online tarama da yaptım gene temiz.modemin yazılımını sildim tekrar yükledim,çare olmadı.

Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin,kafayı sıyırmak üzereyim

İlk olarak bu ttden kaynaklanan bir sorun olabilir. Türkiye nin bir çok yerinde zaman zaman kesilmeler oluyor. Bazen benimde başıma gelmekte. Daha sonra araştırdığımda iyileştirme çalışmalarından olduğunu öğrendim. Bizim bu tarafta öğle saatlerinde neredeyse hiç girilmiyor. Bir diğer söyleyeceğim tüm kablo bağlantılarını kontrol etmen olacak. Ayrıca mümkünse birsüre kasperi kaldırıp öyle bir dene. Eğer performans artsın diye windows hizmetleri ile oynadı isen ayarları eski haline getirmeyi dene. Bağlantı koptuğu zaman civarda başka nete giren varsa onlarda da aynı sorun var mı birde buna gözat. Kolay gelsin.

Modemin paneline bir göz at. bağlantı süresi ile ilgili bir ibare varsa onu sıfırla..

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayar Donuyor
    vedsu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 26.09.2009, 10:33
  2. Bilgisayar Donuyor?
    o_cilek tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 20
    Son Mesaj: 06.12.2008, 16:51
  3. bilgisayar donuyor
    demreli tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 1