PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > İnternet, Ağ ve Güvenlik
Bu Sayfayı Yenile forum ve forum siteleri hakkında düşünceleriniz
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

prof.ugursenturk Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: washington/ABD
Varsayılan forum ve forum siteleri hakkında düşünceleriniz - 23.09.2007, 18:25

arkadaşlar günümüzde forum sitelerinin sayısı bi hayli arttı ve gerçekten de bana göre forum siteleri işe yarıyor her konuda bilgi alışverişi konusunda yardıma muhtaç insan lar açıskından siizn düşünceleriniz nelerdir
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 23.09.2007, 18:33

Evet yardıma ihtiyaç duyanlar için oldukça kullanışlı ama bazan ne tür yardım istedikleri anlaşılmayan mesajlar da açılabiliyor, kurallar okunmuyor aynı konudan onlarca açlılıyor bilgi deposu olmak yerine mesaj çöplüğü oluyor. Hele birde mesaj sayısı tutan forumlarda mesaj sayısı artsın diye (artınca ne olacaksa) nasılsın iyimisin, akşam buluşalım tarzı mesajlar bile yazmaya insanlar fırsat kollar hale geliyor.

internet, güvenlik onusuyla alakalı olmayan bir konu ve amacı da yok mesela. Örnek olarak verelim bir tane http://www.pcnet.com.tr/forum/intern...engin-kim.html.

İnternette ve forumda yüzlerce cevabı olan bir konuyu yeniden açarken insanlar ne düşünüyor merak ediyorum.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Varsayılan 23.09.2007, 18:37

bence güzel yani bir sorunla karsılasınca cozumunu bulabiliyorsun veya bir dokuman arayınca aynı dokumanı 20 forumda falan gormesi komık ama bence su an daki forum sisteminin bazı eksiklikleri var . neyse benım projem var hayalımde bakalım neler olacak belki ileride forum++ tarzı bişeyler olabilir
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

prof.ugursenturk Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: washington/ABD
Varsayılan 23.09.2007, 18:42

Alıntı:
Evet yardıma ihtiyaç duyanlar için oldukça kullanışlı ama bazan ne tür yardım istedikleri anlaşılmayan mesajlar da açılabiliyor, kurallar okunmuyor aynı konudan onlarca açlılıyor bilgi deposu olmak yerine mesaj çöplüğü oluyor. Hele birde mesaj sayısı tutan forumlarda mesaj sayısı artsın diye (artınca ne olacaksa) nasılsın iyimisin, akşam buluşalım tarzı mesajlar bile yazmaya insanlar fırsat kollar hale geliyor.

internet, güvenlik onusuyla alakalı olmayan bir konu ve amacı da yok mesela. Örnek olarak verelim bir tane http://www.pcnet.com.tr/forum/intern...engin-kim.html.

İnternette ve forumda yüzlerce cevabı olan bir konuyu yeniden açarken insanlar ne düşünüyor merak ediyorum.

evet haklısın arkadaşım adam bi şeyi merak edip sormuş ama bazı insanlar konuyu saptırmışta saptırmış
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Oxycodone Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Malatya
Varsayılan 23.09.2007, 18:46

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: MR_C Mesajı Görüntüle

Tam yerinde bir mesaj

önüne gelen forum açmaya başladı hangi konuda ararsan var(yani internet ağ ve güvenlik adlı başlık altında ( http://www.pcnet.com.tr/forum/intern...engin-kim.html. ) gibi msjlar yazmaya gerek yok.

Biri senin kafanımı bozdu?Shift de orda Deletede orda.
_server_

>>>>>>Go to Mozilla Firefox<<<<<<

Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
En iyi bilgisayar forum siteleri mgulerx İnternet, Ağ ve Güvenlik 55 26.10.2008 12:03
>>>En iyi forum siteleri>>> CycLoPS1995c İnternet, Ağ ve Güvenlik 29 05.09.2008 01:23
Forum Siteleri Arıyorum. Malibuu İnternet, Ağ ve Güvenlik 9 23.08.2007 16:45
Forum siteleri shapcy İnternet, Ağ ve Güvenlik 14 22.08.2007 20:34
Bu forum siteleri neden bu kadar tutuldu? litS İnternet, Ağ ve Güvenlik 13 22.04.2005 09:57

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

847 gösterim, 14 yanıt

158 gösterim, 8 yanıt

24 gösterim, 2 yanıt

3 gösterim, 4 yanıt

61 gösterim, 3 yanıt

95 gösterim, 8 yanıt

163 gösterim, 13 yanıt

183 gösterim, 15 yanıt

105 gösterim, 5 yanıt

31 gösterim, 3 yanıt

92 gösterim, 5 yanıt