PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > İnternet, Ağ ve Güvenlik
Bu Sayfayı Yenile rapid in içinde ne var yardım lütfen
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan rapid in içinde ne var yardım lütfen - 10.12.2007, 21:18

rapid e abone olmayı düşünüyorum ama yabancılık çekmemek ve bilmiyenleri aydınlatmak için bu soruyu sordum şimdi ;

rapidin içinde ne var yani normal bir site gibi filimler için yada oyunlar için linkler sayfalar mı yoksa dışarıdan aldığımız linklerlemi sürekli indiriceğiz.ayrıca indirirken karşıdan indirmeye yardımcı olucak bir şeyler yapılıyormu örneğin benim internetin hızı 1 mbit yani 107 kb ile indiriyor rapidden indirirken bu 150 yada 200 kb ye mi çıkıyor.ve de rapide upload edince 1 ay yada daha fazla abonelik hakkı kazanıyormuşsun o nasıl oluyor.ayrıca rapid e abone olmayı tavsiye edermisiniz kulağa hoş geliyor çünkü dışarıdan 15 ytl ye aldığın oyun yerine rapid e abone olsak 1 ay içerisinde belkide piyasadan tedarik ediceğin 500 ytl lik yazılım alırız.vede bu sonuncusu bir kaç rapid var bunlardan hangisini seçmeliyiz...
ilginiz için teşekkürler...

allahına kurban
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

wildmaster Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Balıkesir
Varsayılan 10.12.2007, 21:46

Ancak rapidin limiti var ne kadar premium alsanda 25 gb indirebilirsin her ay yanlış hatırlamıyorsam öyle tabi diğer upload sitelerine göre daha hızlı geliyor bana göre..Evet dediğin gibi upload etme olayıyla premium hesap veriyor rapidshare ancak ilk üç e girmen gerekiyormuş o yüzden upload ile premium kazanmak hayal ürünü gibi gözüküyor
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Leylek Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: Antalya
Varsayılan 10.12.2007, 21:50

Alıntı:
RapidShare Sistemi Özellikleri

RapidShare günümüz standartlarında nerdeyse sınırsız denilebilecek 4 Petabytes web alanına ve 180 Gigabit/saniye bandwidth aralığında bir network altyapısına sahip isviçre merkezli bir bilişim şirketidir.

Kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek için sistemine sürekli yeni ve güçlü sunucular eklemekte ve hızla büyümeye devam etmektedir.

Webhosting standardına yeni bir yaklaşım kazandıran RapidShare aynı zamanda kullanıcılarına sunucuları üzerinde bulundurdukları dosyaları diğer kullanıcılarla paylaşma olanağı sağlamaktadır.

RapidShare'e eklenen her dosya için bir adet paylaşım ve bir adet silme linki verilmekte ve kullanıcılar istedikleri süre boyunca dosyalarını paylaşma, daha sonra istedikleri anda silme olanağına sahip olmaktadırlar.

Aynı zamanda diğer kullanıcıların sistemde bulundurdukları dosyaları paylaşım linki üzerinden bütün internet kullanıcıları ücretsiz ama belirli kısıtlamalar dahilinde download edebilmekte, RapidShare Premium hesap satın alan kullanıcılar ise sınırsız olarak (Günlük 5 GB Limit dahilinde) download edebilmektedirler..
RapidShare Premium Özellikleri

Aşağıdaki tabloda RapidShare Premium kullanıcılarının ücretsiz kullanıcılara göre avantajlarının neler olduğu gösterilmektedir.

Üyelik Özellikleri Premium Ücretsiz Download Limiti Limitsiz!¹ Limitli Aynı anda kaç dosya indirilebilir? Limitsiz 1 dosya Dosya upload etmek için Rapid-Uploader kullanımı Download Hızlandırıcı Program desteği (Download Accelerator programlar) YOK Yarıda kalan Download'ların devam desteği (Resume) YOK Bekleme süresi olmaksızın anında Download etmeye başlama YOK Sunucularda yoğunluk olduğu sırada ektra slotlara aktarım desteği YOK RapidShare Direct-Downloads YOK Upload ettiğiniz dosyalar ne zaman silinir Dosyalarınız kesinlikle silinmez!² 90 Gün boyunca Download işlemi olmayan durumlarda dosyalarınız silinir
¹ RapidShare Premium hesabınız ile 5 günde 25 Gb Download etme hakkınız vardır..Yani diğer bir deyişle günlük download hakkınız 5 Gb dır. Bununla beraber RapidShare size 5 gunluk 25 Gb download etme hakkınızı daha kısa sürede kullanma hakkı tanır. Yani bugün 15 Gb yarın 10 Gb download edebilirsiniz, ancak bu diğer 3 gün download yapamayacağınız anlamına geliyor.Çünkü RapidShare sistemi son 5 gün içinde ne kadar download yapabildiğinizi tesbit edebilmektedir.
25 Gb = 25.000.000.000 Bytes.

² Süresi biten Premium hesaplar 30 gün içerisinde süre uzatımı işlemi yapılmazsa kapatılmaktadır. Premium hesap kapatıldığı takdirde yüklediğiniz tüm dosyalar silinir. Premium hesabınıza Upload edilen dosyalar 20 GB (20.000.000.000 bytes) a kadar kesinlikle silinmez. 20 GB sınırı 48 saatten fazla aşıldığı takdirde Premium hesap XXL Premium hesap olarak adlandırılacaktır. XXL Premium hesaplarda 20 GB ı aşan dosyalar 90 gün içerisinde herhangi bir indirme işlemine tabi tutulmadığı takdirde otomatik olarak silinecektir.

Dikkat! : RapidShare başkalarıyla ortaklaşa kullanılan hesapları tesbit edebilmektedir. Bu durumda herhangi bir hak talep etmenize olanak tanımaksızın Premium hesap kapatılmaktadır.
alıntıdır:
http://www.rapidpremiumtr.com/rapids...i_nelerdir.htm
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

CrazyShark Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Varsayılan 10.12.2007, 22:03

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: wildmaster Mesajı Görüntüle
Ancak rapidin limiti var ne kadar premium alsanda 25 gb indirebilirsin her ay yanlış hatırlamıyorsam öyle tabi diğer upload sitelerine göre daha hızlı geliyor bana göre..Evet dediğin gibi upload etme olayıyla premium hesap veriyor rapidshare ancak ilk üç e girmen gerekiyormuş o yüzden upload ile premium kazanmak hayal ürünü gibi gözüküyor
doğru konularda bu kadar saptırılmış bilgileri nerden edindin, anlamış değilim
birincisi, her ay değil her 5 günde bir 25 gb download edebilirsin...
ikincisi, ilk 3 felan, bu büyük saçmalık, sadece uploadlarını yayınlamalı ve linklerin, free user'lar tarafından toplam 10bin kere indirilmesini sağlamalısın. aynı link veya farklı linkler, tüm uploadların için geçerli bu. Her birindeki puanları ayrı ayrı toplayarak 10bin rakamına ulaşırsın..

konunun dier cevaplarına gelirsek,
*rapid normal siteler gibi değildir, linkler upload edenin izni dışında kimseye gösterilmez, o yüzden mutlaka bi yerlerden link bulup indirmelisin...
*rapidshare size hız sağlamaz, 107kb size telekom tarafından verilen hızdır, yırtsanız da bunu geçemezsiniz...eğer öyle birşey olsaydı, zaman oluyor ben 6-7 mb/sn ile indirebiliyorum rapidshare'den...bu tamamen sizin bağlantınızla ilgili birşey..
*eskiden rapidshare.de ve rapidshare.com aynı derecede yaygındı..bildiğim kadarıyla .de slotları tr'ye kapandı...upload yapamıyoruz, o yüzden dünyanın tartışılmaz en iyi dosya depolama servisi "rapidshare.com"u kullanmanızı öneririm..

WMP, IE, Nokia, Hotmail, Avast-Norton vs. ile işim olmaz; Winamp, Firefox, SonyEricsson, Gmail, Kaspersky kullanırım...
Doom ve Death Metal dinlerim..
Basketsiz olmaz...
Tabi bi de kızlar olmadan hiçbirşey olmaz, onlar herşeyimiz....

Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Varsayılan 10.12.2007, 23:38

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: muratahmetbeyoglu Mesajı Görüntüle
rapid e abone olmayı düşünüyorum ama yabancılık çekmemek ve bilmiyenleri aydınlatmak için bu soruyu sordum şimdi ;

rapidin içinde ne var yani normal bir site gibi filimler için yada oyunlar için linkler sayfalar mı yoksa dışarıdan aldığımız linklerlemi sürekli indiriceğiz.ayrıca indirirken karşıdan indirmeye yardımcı olucak bir şeyler yapılıyormu örneğin benim internetin hızı 1 mbit yani 107 kb ile indiriyor rapidden indirirken bu 150 yada 200 kb ye mi çıkıyor.ve de rapide upload edince 1 ay yada daha fazla abonelik hakkı kazanıyormuşsun o nasıl oluyor.ayrıca rapid e abone olmayı tavsiye edermisiniz kulağa hoş geliyor çünkü dışarıdan 15 ytl ye aldığın oyun yerine rapid e abone olsak 1 ay içerisinde belkide piyasadan tedarik ediceğin 500 ytl lik yazılım alırız.vede bu sonuncusu bir kaç rapid var bunlardan hangisini seçmeliyiz...
ilginiz için teşekkürler...
Sorularına gereken cevaplar verilmiş ama ben senin bazı cümlelerine takıldım . Mesela o kalın sekilde belirttigim cümlenin su cümleden ne farkı var kulaga hos geliyor cunku 30 yıl boyunca sabah 8 aksam 5 calısarak kazanacagın parayı bir banka soygunuyla elde edebiliyorsun .
Simdi bu 2 cümlenin farkı varmı kafa yapısı olarak
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
mirc hakkında yardım istioyorum lütfen yardım eder misiniz selcukluevi_rcptn Yazılım 5 09.11.2008 18:25
Rapid.com ve Rapid.de Sorunu Bilader İnternet, Ağ ve Güvenlik 4 10.11.2006 17:20
sistem32'nin içinde bulamadım-yardım henster İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 01.09.2006 20:54
Bugün içinde alacam...! Lütfen Nightmarecr Donanım 17 16.08.2005 16:22
lütfen yardım!!! iframe içinde sayfalama designworks ASP ve ASP.NET 6 08.05.2004 01:27

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

30 gösterim, 4 yanıt

162 gösterim, 14 yanıt

20 gösterim, 2 yanıt

25 gösterim, 3 yanıt

24 gösterim, 2 yanıt

4 gösterim, 5 yanıt

29 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

18 gösterim, 1 yanıt

23 gösterim, 1 yanıt

15 gösterim, 3 yanıt