PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan opera pc yi neden donduruyor?

ya arkadaşlar yıllardır kullanıyorum daha once boyle birşey yoktu bu son bir kaç aydir artık bıktırdı bu donmalar, firefox falan denedim ama olmuyor operadan vazgecemiyorum artık.

kilitlenmelerle beraber sistemi bir kaç kez yeniledim birşey degismedi, farklı versiyonlar indirdim gene olmadı , bellek ayarlari , flash ogelerini oynatma vs her türlü ayarı denedim olmuyıor yine pc yi kitleyip duruyor lütfen yardımcı olun. diger opera kullanıcıları yaşamıyormu acaba bunu?

kullandığın eklentiler olmadan saf olarak ilk kurulduğu haliyle bir süre kullanmayı dene sorun devam ediyorsa ve format atmana rağmen düzelmiyorsa belkide windowsun bir update ile çakışma yapıyor olabilir.birde donma yapınca herhangi bir hata vermiyormu ?
    A-DEeP

kardeş öncelikle ilgilendigin için teşekkürler

kulandıgım eklentileri galiba tamamını sildim ve zaten farklı bi klasore de yeniden kurdum yine kilitleniyor.

bilgisayarıma yıllardır hep aynı şeyleri kuruyoroum yani stabil sayılabilecek şeyler yani herşey aynı gene sadece kaspersky i kurmustum bi ara ama ondan olabilecegini sanmıyorum.

kilitlenme esnasında herhangi bir hata falan vermiyor malesef sadece donup kalıyor

ama şu var hangi esnada kitlendigini merak ettim , genelde mouseyi operanın kendi butonları uzerine geldigi an kilitlendigini gordum birkaç kez .

az once umutsuzca bir ayar daha denedim disk ve ram on bellegini kapatmak degilde 2mb - 4mb yaptım 15 dk geci kilitlenmedi hala , bakalım ne olucak 1 saate kadar kilitlenmesse dügün bayram edecegim. ya operasız olmuyor.

umarım düzelir..
    A-DEeP

Benzer Başlıklar

1. Adsl kısayol iki bilgisayar ikonu donuyor,internetide donduruyor.
    zom06 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.09.2007, 09:59
  2. ekran kartı fx5200 donduruyor !
    adams_2005 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.09.2007, 14:05
  3. Opera varken Firefox neden???
    Alpi_Turk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 30.10.2006, 19:55
  4. SP2 Windows'u donduruyor..