+ Başlığa Yanıt Yaz
70 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar
Başlık: Firefox'unuz Hızdan Coşsun
-
19.02.2008 02:26 #16
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- istanbul
ben kimsenin hakkına giremem
))
şaka bir yana şimdi anladım teşekkür ediyorum
-
19.02.2008 02:47 #17
valla bende iepro7 kullanmaya başladım süper hatta ve hatta müthiş türkçe birincisi ve özelliklerini kısaca yazıyım sürükle bırak ile arama sağ tıklamada daha fazla seçenek arama barında youtube wikipedia gibi google arama motorunu kullanan sitelerin hepsini ayrı ayrı sağ üst tarafa yerleştirme veya sırf klavye kullanarak her şeyi yapma imkanı gibi.... neyse biraz saçma bi yere oldu ama biri bakarda kullanırsa bu programı yararı olucağını düşünüyorum işte buda sitesi http://www.ie7pro.com/
bu ara ie pro7 den daha fazla bi eklenti oldğunu düşünen varsa yazsın çünkü bence gayet süper ötesi tabi biraz kurcalamanız lazım programı eğer biri isterse özelliklerinin bir kısmını yazarım neyse microsoft elemanı yada fanı değilim herhalde bu kadar övgü yeter
En son whom66 tarafından düzenlenmiştir: 19.02.2008 02:51
-
19.02.2008 12:54 #18
iyi hoşta biz bu söylediklerini 2003 ten beri Firefox ile zaten yapıyoruz. Şimdi acıdım sana
Eklentilerle firefoxa neler yaptırabileceğinin tek sınırı hayalgücün
-
19.02.2008 18:16 #19
Orijinalini Gönderen: whom66
valla bende iepro7 kullanmaya başladım süper hatta ve hatta müthiş türkçe birincisi ve özelliklerini kısaca yazıyım sürükle bırak ile arama sağ tıklamada daha fazla seçenek arama barında youtube wikipedia gibi google arama motorunu kullanan sitelerin hepsini ayrı ayrı sağ üst tarafa yerleştirme veya sırf klavye kullanarak her şeyi yapma imkanı gibi.... neyse biraz saçma bi yere oldu ama biri bakarda kullanırsa bu programı yararı olucağını düşünüyorum işte buda sitesi http://www.ie7pro.com/
bu ara ie pro7 den daha fazla bi eklenti oldğunu düşünen varsa yazsın çünkü bence gayet süper ötesi tabi biraz kurcalamanız lazım programı eğer biri isterse özelliklerinin bir kısmını yazarım neyse microsoft elemanı yada fanı değilim herhalde bu kadar övgü yeter :grin:
iyi hoşta biz bu söylediklerini 2003 ten beri Firefox ile zaten yapıyoruz. Şimdi acıdım sana :smile:
Eklentilerle firefoxa neler yaptırabileceğinin tek sınırı hayalgücün
ouu gerçekten bilmiyodum teşekürler bu bilgi için
-
19.02.2008 18:25 #20
şöyle biraz daha açayım, tek tıkla çeviri hizmeti yapanından, mail kontrolüne, hava durumundan, girdiğin sitenin bilgilerini verenine (ip, dns, owner gibi) download yöneticisinden, reklam engelleyicisine -ki adblock plus bu konuda rakipsizdir. ne bileyim, sadece istemen yeterli, muhakkak bir eklenti istediğini yapıyordur...
ayrıca ücretsiz binlerce temada var.
firefox denemek istersen www.getfirefox.com
Benzer Başlıklar
-
Firefox'unuz şişti mi ! (resimli anlatım)
_server_ tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 49Son Mesaj: 28.09.2009, 22:43 -
Deneyin Pc nizi Hızdan Uçuracaksınız.
Kobataj tarafından Overclock ve Modifikasyon forumundaYanıt: 18Son Mesaj: 15.08.2005, 22:26

Alıntıyla Yanıtla

Bu bilgisayar Windows 7'yi çalıştırır...
Bugün, 23:21 / Donanım