PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 14 İlkİlk 123456789 ... SonSon
70 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: victories Mesajı Görüntüle
    şöyle biraz daha açayım, tek tıkla çeviri hizmeti yapanından, mail kontrolüne, hava durumundan, girdiğin sitenin bilgilerini verenine (ip, dns, owner gibi) download yöneticisinden, reklam engelleyicisine -ki adblock plus bu konuda rakipsizdir. ne bileyim, sadece istemen yeterli, muhakkak bir eklenti istediğini yapıyordur...
    ayrıca ücretsiz binlerce temada var.

firefox denemek istersen www.getfirefox.com
    katılıorum firefox 1 numara benm gözümde de....ama bazı sitelerde üyelikler için giriş bölümlerinde olan kısımlar(kullanıcı adı,şifre) firefoxla pasifken ie de aktif....

kolayı var, ietab eklentisini kurun, sorun yaşadığınız sitede sadece sağ alt köşedeki simgesine dokunarak firefox içinden internet explorer kullanın.

Varsayılan eyvallah

canavar maşşallah

Valla ben firefox önermiyorum. Neden ? Cunku tam olarak bi kota düsmanı. Siteye her girişimizde sayfadaki resimleri, flash dosyaları vs. yeniden yükleniyor... Gerisi size kaLmıs nsL isterseniz

Alıntı Orijinalini Gönderen: NeqBeT Mesajı Görüntüle
    Valla ben firefox önermiyorum. Neden ? Cunku tam olarak bi kota düsmanı. Siteye her girişimizde sayfadaki resimleri, flash dosyaları vs. yeniden yükleniyor... Gerisi size kaLmıs nsL isterseniz
    Kolayı var Adblock plus eklentisini kurarsın istediğin içeriği engellersin

Benzer Başlıklar

1. Firefox'unuz şişti mi ! (resimli anlatım)
    _server_ tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 49
    Son Mesaj: 28.09.2009, 22:43
  2. Deneyin Pc nizi Hızdan Uçuracaksınız.
    Kobataj tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 15.08.2005, 22:26