PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan kabosuz ağa bağlanamıyorum

ethernet kablosunu takınca bağlanıyorum ama kablosuz ağa bağlanamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Kablosuz aga baglanmak için ne yaptınız acıklarsanız yardımcı olalım. Netür bir kablosuz ağ ve Ağ baglantısını ayarladınızmı, wirelessi actınızmı, aygıtınız sinyali tam olarak alıyormu, bu gibi soruları yanıtlıcak bir şey yazarsanız yardımcı olmaya calısırız.
    Tası delen suyun kuvveti degil damlaların sürekliligidir.

evde laptopla kullandığımız kablosuz modemimiz var.sorunsuz bağlanıyoduk.1 hafta önce bağlanmamaya başladı.modem açık sinyal gücü mükemmel görünüyo ama bağlanmıyo

Windowsta yer alan (saat simgesinin yanında) kablosuz ağları görüntüle kısmına tıklıyoruz. Sol tarafta yer alan gelişmiş ayarları değiştire tıklıyoruz.Yukarıda orta kısımda yer alan kablosuz ağlara tıklıyoruz. Yeğlenen ağlar kısmında yer alan modeminize ait isme birkez tıklayıp kaldır butonuna tıklıyoruz. Bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar kablosuz ağları aratıp kendinize ait olan modemi buluyorsanız ve bağlan tuşuna tıklıyorsunuz. Kablosuz ağınız şifresiz ise bir süre sonra bağlantı kurulacaktır şayet kablosuz ağınız şifreli ise bağlan dedikten bir müddet sonra size şifre girmeniz gereken iki satırlık bir ekran gelecektir. Bu iki satırada kablosuz ağınıza verdiğiniz (wep-wpa) şifreyi giriyorsunuz. Eğer şifre tanımlaması doğru ise bir süre sonra bağlandı ibaresini göreceksiniz. Bundan sonraki bağlantılar bilgisayarınızı açtığınız zaman modem kapsama alanında iseniz otomatik bağlantı sağlanacaktır.

Unhappy

slm kablosuz ağa bağlanamıyorum 2 gün öncesine kadar bağlanabilıiyodum şimdi ise hiç bir şekilde kablosuz ağı görmüyo yardımcı olursanızz sevinirim

Benzer Başlıklar

1. bağlanamıyorum
    duygusuz tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 09.09.2007, 16:58
  2. kazaa'da bağlanamıyorum
    okaysen tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 23.04.2006, 15:09
  3. kabosuz ağlar
    ertrak tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1