PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
12 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

arkadaş aynı sürümü ben de kullanıyorum. program belirdeği virüsleri direkt siliyor. eğer tarama esnasında neler bulduğunu öğrenmek istiyorsanız Detected(Saptamak,Belirlemek) düğmesine tıklayın gelen pencerede yazar.

Alıntı Orijinalini Gönderen: ByEGT Mesajı Görüntüle
    Teşekkür ederim ama 1 dk önce indirmeyi başardım. Birazdan Taksim'de kutlama yapacağım Oturan kediyi seçmek bayağı uğraştırdı.
    da... Bunun Kaspersky Internet Security 2009'un türkçe yaması olduğuna emin misiniz? 6.0 sürümünün türkçe yaması bence. Simgeler de eski sürümün simgeleri gibi geldi
    Ben de bir forumdan buldum linki,ama 6 sürümünün türkçe yaması da olabilir.Fazla güvenilecek bir site değildi zaten.

biraz saçma gelebilir ama bilmediğin kelimeleri sözlükten bak.(aslında hiç saçma değil ya neyse)ben bir AV için sözlük mü araştırcam dersen de sen bilirsin.

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Olmaktan korktuğum yerdeyim

Arkadaşlar bence de bunun Türkçe yaması değil. Bende de 2009 sürümü var ama bende de işe yaramadı. Hatta program bozuldu güvenli kipte açıp sildim. Şmdi tekrar yükledim.

Program yeni çıktığı için henüz Türkçe yaması yok.. Ama biraz sabrederseniz kendim bir yama yapmayı düşünüyorum. Burada sizinle de paylaşacağım..

- Silindi -
    En son ByEGT tarafından düzenlenmiştir: 05.07.2011 03:27

Benzer Başlıklar

1. Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (TÜRKÇE YAMA)
    alpguclu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 28.11.2009, 15:15
  2. CM 5 Türkçe yama
    GO177 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 17.12.2005, 23:07
  3. @@Dream weaver TÜRKçe yama arıyorum@@
    candles tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 21.05.2005, 16:27
  4. cm5 türkçe yama