+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
21.07.2008 18:52 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
antivirus xp 2008 ve sonrasında kalan mavi ekran
merhaba arkadaşlar
hem birşey önerip hemde birşey soracağım sizlere;
ilk olarak bende antivirus xp 2008 adlı spyware vardı, birçok şey denedikten sonra çözumun normal norton - antivir - avg gibi antiviruslerle deil, başka programlarla çok kolay çözülebildigini gördüm , önce onların isimlerini veriyim.
Malwarebytes (önce bunu yukleyip updateleyip scanleyin)
ve SuperAntiSpyware (aynı işlemi yapın)
gerçekten çok işe yaradılar.
pc deki bir çok dosyanın explorera path grilmediği surece açılamaması , pop up lar, kısaca herşey geçti bunlarla tarama yaptıktan sonra, fakat birşey kaldı, buda bnm sorunum.
Bu virus "antivirus xp 2008" pc nizi ilk ele geçirdiinde masaustunuzi kitliyor, mavi bi ekranda kocaman bir yazı yazıyor pc nizin sorunlu olduğu ile ilgili. Diğer bozukluklarla beraber bu yazıda gitti programları kullanınca, ama mavi ekranı göturemiyorum. Herşey çok normal fakat desktop yerine o mavi ekran war, sağtıklayığ özelliklerden mavi ekran yerine bi resim ve benzeri şeyler koyabliyorsunuz ama sadece göruntu deişiyor. Masa ustu hala kitli, hiçbi kısayol , Belge vesaire yok , ve konamıyor. Bir belgeyi surukleyip masa ustune bıraktığımda, belge eski yerinden alınıyor , masa ustune bıraktığımda sadece yok oluyor. Sanıyorsam görunmez tarzı bir durumu war. Ayrıca masa ustune tıklayıp imleçi çektiğinizde çıkması gereken kutucuklarda çıkmıyor, onlar yerine yasak işareti çıkıyor (ortası çapraz çizgi olan kırmızı yuvarlak).
Lütfen yardım edin, pc normal çalışıyor herşey çok guzel, fakat masaustunu kullanamıyorum.
saygılar
-
21.07.2008 19:42 #2Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2007
Malwarebytes ve SuperAntiSpyware virüs silmez.AVG Kullan hem virüs hemde spyware koruması var.
Diğer arkaplan değişmeme problemi için masaüstü > özellikler > masaüstü > masaüstünü özelleştir > web > masaüstü öğelerini kilitle işaretini kaldır.
-
22.07.2008 13:17 #3
- Katılım Tarihi
- 2008
Valla kardeş sen bana yardım ettin şu Antivirus XP 2008'den kurtuldum ya ondan sana cevabını hemen veriyorum.Arkaplan yapacağın resme sağ tuşla tıkla, windows resim ve faks görüntüleyicisinde aç.Sonra açılan resme yine sağ tuşla tıkla masaüstü arkaplanı olarak ayarla de. (Ben denedim oldu
)
Benzer Başlıklar
-
Antivirus 2008 Pro... Spywaremis.. Hershei bitirdi...
JBSpider tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 23Son Mesaj: 20.12.2008, 04:24 -
ANTIVIRUS 2008 PRO - Spywaremis her seyi bitirdi...
JBSpider tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 18.11.2008, 20:54 -
2007-2008 antivirus test sonuclari
gooddialogue tarafından Yazılım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 03.02.2008, 22:55 -
eTrust EZ Antivirus yada yeni adiyla CA Antivirus kullanan var mi?
gooddialogue tarafından Yazılım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 11.04.2007, 21:52

Alıntıyla Yanıtla

Oyun korsan olduğundan oyun kasarmı ?
Bugün, 22:00 / Oyunlar