PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Kota problemi

Varsayılan Kota problemi

4GB kotalı internet kullanıcısıyım. Ben SAM2 Broadcaster radyo programının kullanmaya başladım. Aynı zamanda bu radyoyo ait birde flashchat sohbet sitesini de açıyorum. Flashchat sohbet alanı kota harcar tabiki ama ne kadar harcar ve kullandığım bu radyo dj programı kota harcarmı. Yayını yayın sırasında herhangi playerden açıp dinlemiyorum bilg. yüklediğim parçaları çalarken programın kendisi üzerinden dinliyorum.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Upload senden olduğu için kota harcamaz . Ama yaptığın yayını sen internetten kendi kendini dinliyorsan kota harcar tabi.

hayır kendi yaptığım yayını program üzerinden dinliyorum ama yapılan istek parçaları görebilmek için radyonun flashchat sohbet alanına bağlıyorum. Bu sohbet alanı herhangi bir internet sayfası gibimi yoksa daha fazlamı kota görürüyor. Resmin altında www.adres.com konumundan veri aktarılıyor diyor sürekli olarak. Bu işlem normal bi internet sayfasından daha mı fazla kota harcar.
    En son Datcrack tarafından düzenlenmiştir: 24.07.2008 15:10

ses yayyını yaptığınız için kotanıza işlemez. fakat aynı anda kullandığınız sohbet alanı tabik kota harcayacaktır. bunun miktarı konuşma miktarna göre değişir.

mesela pcc netin şu sayfasını açık bıratıımda kota harcamaz. istersen iki gün açık bırakabilirsin.(sayfada meta refresh yoksa tabiki) fakat ohbet penceresi byle değil. sohbette yazılan her harf bilgisayarınıza ineceği için boş bırakıp bir şey yazmasaız bile kota harcar. ne kadar harcr derseniz konuşmaya göe değişir.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Bende diyorum ki zaten yaptığın yayını sen internetten kendi kendini dinliyorsan kota harcar

Benzer Başlıklar

1. !!!! kota !!!!
    osmangzl tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 04.08.2007, 22:47
  2. kota
    gulay753 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 22.03.2007, 11:40
  3. kota
    dumankesh tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3