Alıntı:
Orijinalini Gönderen: LoGGiTa
siteyi kötülemek istemem ama programları hiç ama hiç denetlemiyorlar indiren indirsin misali sonra da yazıyorlar programları indirmeden önce virüz taramasından geçiriniz diye başka hiç atılımda bulunmuyorlar işlerinin arkasında fazla durmuyorlar ve sonuçta istenmeyecek olaylar gerçekleşiyor
|
aynen öyle. işlerinin arkasında durmalılar. virüs taramasından geçiriniz yazıp bırakmakla olmuyor. örnek vermek gerekirse tamindir.com diye bir site var mutlaka girmişsinizdir. oraya programları tarayıp öyle koyuyorlar(en azından ben öyle biliyorum). hatta virüs zannedilebilecek bazı programları(keylogger gibi..) tarayıp temiz olduğuna inandırmak için ekran görüntüsünü koyuyorlar. bence inndir.com da böyle bir uygulamaya başlamalı.
(Bu arada siz sormadan ben söyleyeyim tamindir.com un editörleri, yöneticileri vs. hiçbiri akrabam değil
tanımıyorum bile. valla bak
)
Tabiki inndir.com gibi bu alanda kendini kabul ettirmiş bir siteyi, bir hatasından dolayı kötülemek haksızlık olur. Son olarak şu sözleri eklemek istiyorum:
(minik not: Burada bütün ciddiyetim bozuluyor
)
-Hatasız kul olmaz, hatasıyla sev inndir.com'u.
Aylar sonra gelen edit: Dediğim gibi inndir.com'da virüs taraması yapmaya başlamış. Hatta virustotal.com'a taratıp raporlarının linkini veriyorlar..