PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
15 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Başlık: svchost kabusu

defender'dan olma ihtimali yüksek katılıyorum. ama ne yazık ki kontrol etme ihtimalimiz yok. çünkü sorun artınca bilgisayarım yedi formatı, el fatiha

Varsayılan Sorunun ne aşamada

Sorunun çözülmediyse Yardımcı olurum

Alıntı Orijinalini Gönderen: sagduyulu Mesajı Görüntüle
    defender'dan olma ihtimali yüksek katılıyorum. ama ne yazık ki kontrol etme ihtimalimiz yok. çünkü sorun artınca bilgisayarım yedi formatı, el fatiha
    Yeni format attıysan Hemen acronis true image ile bir yedeğini al derim rahat edersin. Bu konuda diger arkadaşlar yardım eder olmassa cuma geldigimde devam ederiz

cafe1001 ve pessimisto3 arkadaşlarla görev yöneticisinin sekmelerinin olmaması meselesi üzerine konuşmuştuk. defender'dan kaynaklanması olasılığı üzerine. ancak şimdi anladım ki bu durum, antivirüs xp 2008 virüsünden kaynaklanıyormuş. çünkü bu virüsün herkeste yarattığı etkiler bunlar. görev yöneticisinde sekmelerin kaybolması, ekran koruyucusunun çalıştırılamaması, duvar kağıdı ve görüntü sekmelerinin kaybolması vs.
    ben svchost. exe ile uğraşırken bu antivirüs 2008 xp karşıma çıkıp duruyordu sürekli. ben o dönem defender'ı yüklemiştim ve bu virüsü de ona bağlı bir program vs. sanıyordum. fekat değilmiş tabii ki.
    antivirüs xp 2008 virüsü silinse bile sisteme zarar verebiliyor. ve bazı programlar anlattığım gibi sakatlanıyor. çözümse anladığım kadarıyla combofix diye başka bir program..
    tabii bizim bilgisayar formatı çoktan yediği için geçmiş olsun..

svchost.exe 99 dan kurtulmak için - Bugün, 19:38

windows görev yöneticisini açın cpu yu 99 kullanan svchost.exe ye sağ klik yapıp öncelik atadan düşük ü seçip gelen mesaja tamam işaretlenmeli sonra bu arızayı yapan virüsü bulmak için bul dan winesm32.exe olarak aratın silmek istesenizde izin vermeyecektir bunun için 99 luk svchost.exe yi durdurun windows kendini kapatmak için 50 saniye veriyor bulduğunuz winesm32.exe yi şimdi silin kurtuldunuz

Benzer Başlıklar

1. svchost.exe
    ersiniksar tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 16.12.2005, 23:58
  2. Ntfs Surucu Bicimi Ve Regedit Kabusu
    KonyaLi tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 25.11.2005, 08:55
  3. 1 OCAK KABUSU GERÇEK OLACAKMI ?
    MehmetOZKAN tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2