PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: svchost kabusu

Unhappy svchost kabusu

selamlar
    benim başım çok kötü dertte. svchost'tan kaynaklanan bir problemim var, interneti her açtığımda arka arkaya yüzlerce sayfa açılıyor benim isteğim dışında. kendi kendine yani.
    açılan bu pencerelerin sağ üst kösesinde svchost yazıyor. ve her yeni pencerenin altı yedi rakamlı bir adı oluyor. bu svchost sanıyorum system 32'deki svchost değil. çünkü C klasörünün hemen girişinde google.com adlı bir dosyanın içinde yakaladım kendisini. sileyim dedim silinmiyor. manyak mıdır nedir? internete girme isteğimi tamamen kaybetmiş durumdayım. depresyona soktu beni bu. tam bir kabus içindeyim. biri beni uyandırsın
    ayrıca içinde 'huy' yazan bir minicik pencere de açılıyor kendi kendine onu da siliyorum. ama her bilgisayar açıldığında yeniden çıkıyor.
    bir çözüm bulamadım. bilgisayar meselelerinden de fazla anlamıyorum ki...
    anladığım kadarıyla bu svchostla ilgili bugünlerde çok meşhur olan bir virüs varmış. benimki de acaba o mu? ama onun böyle sorunlara yol açtığından bahsetmiyor kimse.
    yahu lütfen biri bu meseleyi nasıl halledeceğimi anlatsın kendisi için büyyük bir dua edeceğim, söz. ama karmaşık işlemlerle başa çıkamayabilirim, tane tane, please
    off başım döndü. ne yapacağım ben şimdi?
    ayrıca şunu da ekleyeyim ben bu bilgisayar işlerinden hiç anlamam. problemimi çözene gerçekten büyük dua edeceğim
    selamlar tekrar

bu bela bilgisayarımı ve interneti acayip yavaşlattı ayrıca...
    şunu da ekleyeyim bilgisayarı her kapattığımda, svchost exe programı sona erdiriliyor diye bir uyarı geliyor. tamam ama ben bu programı hiç açmadım ki ey manyak bilgisayar sana neler oluyor? kendi kendine ne açıp kapatıyorsun.
    derken svchost'u kapatamadığını söylüyor ve hemen sonlandırayım mı dye soruyor, ve ben evet deyince kapanıyor ancak bilgisayar. işte dostlar böyle bir dertler içindeyim.
    NOT; buradan anlıyorum ki benim bu dosya sürekli çalışır halde olduğu için silinemiyor. ben bunu nasıl durdurup da kapatacğım ki, gizli bir şekilde çalışıyor bu sürekli... off offf

kısaca şu bilgilendirmeyi yapayım. belki sorunu yaşayan başkaları için bir öneri de olabilir.
    önce çaresiz bir şekilde bir sürü antivirüs programı denedim. internetten indirdiğim adaware, anti trojan elite, trojan remover, avg vs... bir şey yapamadılar. hijack'i biliyordum ama o kadar umutsuzlaşmıştım ki sağolsun bir forumda KaracaOglan adlı bir mübarek kişi onerene kadar kullanmaya deger görmemistim. sonra bir denemekten zarar gelmez deyip denedim. ve hakikaten sorunu çözdü. bir türlü silinemeyen svchost.exe silindi. bu svchost tabii ki system 32'deki svchost değil. başka bir şeydi bu. kendi kendine gelip 'google.com' adlı bir dosya halinde C/ klasörüne yapışmıştı. şu anda anlattıgım sorunlar yok oldu. ancak virüs programlarıyla yüklendigim icin olsa gerek şimdi de internet performansı çok düştü bilgisayarın. yeni sekme açarken, her hangi bir mailimi açarken vs. öyle zorlanıyor ki anlatamam. yeni işkencem de bu galiba.
    heralde windowstan bazı şeyleri sildim. öyle olmalı. çünkü mesela ekran koruyucumu değiştirmek için görüntüyü açıyorum. orada da mesela döşe, uzat vs gibi seçenekler artık mevcut değil. evet aynen böyle, garip ama gerçek....

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

AVG 8.0 kur güncelle güvenli kipte tarat oke?

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Olmaktan korktuğum yerdeyim

Görev yöneticisine gir. svchost.exe nin yanında kullanıcı adın yazıyorsa virüsdür. Resimde altını çizdiğim 007 keylogger mesela.

Benzer Başlıklar

1. svchost.exe
    ersiniksar tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 16.12.2005, 23:58
  2. Ntfs Surucu Bicimi Ve Regedit Kabusu
    KonyaLi tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 25.11.2005, 08:55
  3. 1 OCAK KABUSU GERÇEK OLACAKMI ?
    MehmetOZKAN tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2