PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan yardımm yavaş internetime çözüm!!

daha öncede yazmıştım cevap alamadım

arkadaşlar komşunun modeminden adsl çektim,toplam 4 kişi kullanıyoz şun,diğer arkadaşlarda internet çok hızlı olmasına rağmen bende çok yavaş
    örneğin arkadaşda izlesenedeki bi videoyu izlerken dolum çubuğu çok önde gidiyo ,bende ise 1 saat de doluyo deli ediyo beni

bazı sitelerede girmiyo adre bulunamadı diyo,1mb dosyayı bile 15-20 dk bekletiyo.

msnden arkadaşa mp3 atıyorum aynı modemden 2 sn de gidiyo,ondan gelirken 20 dk falan
    sebebi nedir yardımcı olursanız çok sevinirim

Ccoby_8250
    Misafir

O aynı interneti kullandığınız için yavaşlık yapıyor aynı ip üzerinden bağlandığınız için internet sağamı bağlansın solamı

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Bilgisayarında evelden internet varmıydı? Yoksa komşundan interneti alınca bilgisayar ilkkezmi girdi internete? Hiç internet yüzü görmeyen oyun , arşiv , film seyretme amaçlı üzerinde dantel örtü olan bir bilgisayar ise ilk net bağlantısı yavaş oluyor nedense sen en iyisi hijackthis ile bir tarama ve disk birleştirme yap.

önceki konunuzuda hatırlıyorum. önceden anlattığınız kadarıyla modem çıkışlarını falan değiştirmiştiniz öncesinden.
    şu an önerebileceğim tek bir şey var. bilgisayarınız alıp komşunuza çıkın(yanlış hatırlamıyorsam üst kattan demiştiniz)
    onunkinide alıp size getirin. eğer sizinki düzelir onunki yavaşlar ise sorun muhtemelen aradaki kablonuzdandır. eğer kablo çok uzunsa sorun yaratabilir.
    eğer hala değişmediyse sizin bilgisayarınzda bir problem vardır. ağ kartınızın driverini güncelleyin spyware temizliği yapın.

evet bu ilk adsl bağlantısı ne yazıkki.Kabloda değil sorun herhal çünkü 2 kez kablo değiştirdim yine aynı hayla yavaş

Benzer Başlıklar

1. internetime noldu?(işte anlayamadığım için başlık bulamadım)
    emsoy89 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 16.12.2006, 21:26
  2. türk telekom-internetime dokunma
    afsar tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 12.08.2006, 21:23
  3. ADSL Hattınız neden yavaş? - Çözüm
    poweronpenguen tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.02.2006, 14:41