Bir sitenin beni hatırlamasını nasıl sağlarım -
10.10.2008, 04:54
mesela pcnet sitesine girdiğimde tarayıcı ile beni hatırla diyorum ame benim istediğim bu şekilde değil, mesela sitenin kısayolunu aldım ve bunu notpad ile açtım buranın içene kullanıcı adımı ve parolamı yazacağım ve kısayola bi dahaki girişimde bana birşey sormadan siteye erişeceğim
mozilla firefox veya İe kullanıyorsanda olur Ai Roboform diye şifre ve kullanıcı dahil olmak üzere tüm kişisel bilgilerin kaydedebileceğin bir pro var yıllardır onu kullanıyorum ben, tavsiye ederim hem tarayıcıya entegreli
Operada şöyle bir özellik var otomatik forum doldurma, yani sen kullanıcı adını ve şifreni önceden giriyorsun kullanıcı adı ve şifre istendiği zaman tarayıcı senin yerine giriyor.Büyük ihtimalle firefoxtada vardır bu özellik.
Operada şöyle bir özellik var otomatik forum doldurma, yani sen kullanıcı adını ve şifreni önceden giriyorsun kullanıcı adı ve şifre istendiği zaman tarayıcı senin yerine giriyor.Büyük ihtimalle firefoxtada vardır bu özellik.
o dediğin özellik var ama özellikle sistem koruma ve bakım yazılımları ile haftada bir temizlik yapıyorsan siliyor onları
hım anladığım kadarıyla istiyorsunki o dosyaları alıp başka bir pcye gidip açayım yine tanısın. o biraz zor ama imkansız değil. sitelere girince bilgisayıra bırakılan cokkieleri toplar yanında götürürsün. sonra kullandığın bilgisayarda cokkies in içine atarsızn.
ama mantıksız bir yöntem olur. şifre kullanmanın bir mantığı kalmaz.
eğer tarih ettiğim şeyi istiyorsan bir flash bellek ve bir portable firefox kullan.