PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan uydunet kullanan var mı?

arkadaşlar uydunet kullananlar var mı? veya uydunet hakkında bilgisi olan var mı?512 kb 19 ytl. fiyat gayet uygun.sadece internet için kullanıldığında sadece 19 ytl mi ödeniyo aylık?

Merhaba Arkadaşlar;
    Ben telekomdan bıkıp uydunete geçmeyi düşünmüştüm. 4-4'lük kampanyadan yararlanmak istedim. Bitiş tarihi 31.12.2009 mesai bitimine kadardı. Ancak 30 ve 31 inde aradığım halde sistemlerinde güncelleme olduğunu ve beni kampanyadan yararlandıracaklarını söylediler. iki üç gün aramayınca ben aradım. telefonda kampanya süresi dolduğu için yararlanamazsın dediler. onlara güvenip adslimi de iptal ettirebilirdim. bir de açma kapama parası verirdim. yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın derim ben.

şimdi benimde bir kaç sorum var.
    aylık 18 lira ücret veriyoruz tamam.
    ilk kurulumda şuan ücret yok kampanya var.
    fakat biz bu uyduneti kurdururken uydunet modeminden başka herhangi bir şey almamız gerekli mi?
    yani modem ücretinden başka bir giderimiz olacak mı?

Alıntı Orijinalini Gönderen: mainboard Mesajı Görüntüle
    arkadaşlar uydunet kullananlar var mı? veya uydunet hakkında bilgisi olan var mı?512 kb 19 ytl. fiyat gayet uygun.sadece internet için kullanıldığında sadece 19 ytl mi ödeniyo aylık?
    uydunetin şuan geçerli olan 512 kbps limitsiz tarifesi aylık 17.57 TL. Ancak uydunet hizmeti kablo tv altyapı üzerinden verildiği için daha önce kablo tv abonesi değilseniz uydunet kullanabilmek için kablo tv'yede abone olmanız gerekiyor. bu durumda aylık ödemeniz uydunet (17.57 TL) + kablo tv (7 TL)=24.57 TL olacak ve kablo internetinizin yanında evinizde istediğiniz bir TV de kablo TV izleme imkanınızda olur.

Alıntı Orijinalini Gönderen: tlgcngnl Mesajı Görüntüle
    şimdi benimde bir kaç sorum var.
    aylık 18 lira ücret veriyoruz tamam.
    ilk kurulumda şuan ücret yok kampanya var.
    fakat biz bu uyduneti kurdururken uydunet modeminden başka herhangi bir şey almamız gerekli mi?
    yani modem ücretinden başka bir giderimiz olacak mı?
    uydunet modemden başka eğer daha önce kablo tv abonesi değilseniz 43 tl bağlantı ücreti de ödemeniz (4 TL x12 ay ödenebilir) gerekir.
    En son DETONATOR tarafından düzenlenmiştir: 02.12.2010 16:25

ŞU ANDA ARAKADAŞIM diital şenlik kampanyası var 31 martson gün hemen abone ol HD setup box 105 tl ve kablosuz modem hediye modemin markasımotorola en iyi modem

Benzer Başlıklar

1. ATI X 800 GTO kullanan var mı?
    ahmetozkangil tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 31.10.2007, 17:46
  2. Bu modemi kullanan var mı?
    intricate tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 20.04.2007, 17:32
  3. win xp mce tr kullanan varmı
    bekohamit tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0