PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
24 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation tamindir.com'a Dikkat edin.!

Bu siteyi kullananlar dikkat ederlerse kendi menfaatlerine olur.

Resmi görmek için TIKLAYIN.

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Olmaktan korktuğum yerdeyim

McAfee Site Advisor programının uyarıları sanırım.. Sitede virüslü programlar olabiliyor ama bence panik yapacak birşey yok.. Mesela keyloggerlar antivirüsler tarafından tehlikeli olarak algılanırlar. Tehlikelidirlerde.. Ama kendiniz kullanıyorsanız bir sorun yok. Başkası bilgisayarınıza yerleştirirse tehlikelidir..

Bu arada uyarıların çoğu messenger plus live setuplarından. Messenger plus live'ı yüklerken sponsor programı yüklemezseniz bir sorun yok.. Zaten yanında sponsor diye belirtmiş..

Diğer programları bilmiyorum.

Bu arada tamindir programların içine virüs gömüp kendi sitelerinden indirme linki vermiyor.. Çoğu programı indirirken programın kendi sitesine yönlendiriyor. Yani programların kendi sitelerindeki setuplarda virüs varsa adamlar ne yapsın?

Evet dediğin doğru.
    Ben zaten bu tür sitelerden birşey indirmiyorum, msn yi de eklentisiz kullanıyorum. Fakat, yinede bu tarz dosyaların pc de bulunmasını şahsen istemem. Zaten yüklediğimiz programlarda sorun çıkaran her zaman için reklam yazılımları olmuştur. Benim gibi düşünenlerin olabileceğini varsayarak uyarmak istedim.
    Pc ile pek arası olmayanların toolbar vb. reklam yazılımlarını yüklememelerini pc lerinin sağlığı açısından tavsiye ederim.

Bende O siteden bu şekilde yakınmalar duymuştım.

tamindir.com, inndir.com ve türevleri sitelerden birşey indirenin aklından şüphe ederim trojan ve virus deposu.. aman ha..
    "Give me a place to stand.." said Archimedes.. "And i will move the earth...." Dipnot: Probleminiz varsa bana değil, clickonline'a danışın..

Benzer Başlıklar

1. İnndir.coma dikkat edin.!!!!!!!!!!!
    mutlumutlu tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 29
    Son Mesaj: 23.08.2008, 14:56
  2. Sistemden kaldırılamayan ajana dikkat edin
    instinct tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.01.2005, 10:05
  3. Mause kullanırken dikkat edin!
    startaylan tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 1