+ Başlığa Yanıt Yaz
24 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: tamindir.com'a Dikkat edin.!
-
20.11.2008 21:28 #1
tamindir.com'a Dikkat edin.!
Bu siteyi kullananlar dikkat ederlerse kendi menfaatlerine olur.
Resmi görmek için TIKLAYIN.Format atmadan virüslerden kurtulmak.
XP’den sonra MUTLAKA yüklenmesi gerekenler.
Youtube'a girme sorununa nokta koyduk.
Bir sürücüden diğer sürücüye alan ekleme.
Counter Strike 1.6 No Steam.TR (276 Harita).
Bilgisayarı CD den çalışan XP ile açın ve onarın.
Acronis Tru Image ile yedek alma, geri yükleme.
En kapsamlı Codec paketi + Oynatıcısı.
''Türkçe'yi bilerek katledenlere yardım etmiyorum!.''
-
20.11.2008 21:38 #2
McAfee Site Advisor programının uyarıları sanırım.. Sitede virüslü programlar olabiliyor ama bence panik yapacak birşey yok.. Mesela keyloggerlar antivirüsler tarafından tehlikeli olarak algılanırlar. Tehlikelidirlerde.. Ama kendiniz kullanıyorsanız bir sorun yok. Başkası bilgisayarınıza yerleştirirse tehlikelidir..
Bu arada uyarıların çoğu messenger plus live setuplarından. Messenger plus live'ı yüklerken sponsor programı yüklemezseniz bir sorun yok.. Zaten yanında sponsor diye belirtmiş..
Diğer programları bilmiyorum.
Bu arada tamindir programların içine virüs gömüp kendi sitelerinden indirme linki vermiyor.. Çoğu programı indirirken programın kendi sitesine yönlendiriyor. Yani programların kendi sitelerindeki setuplarda virüs varsa adamlar ne yapsın?
-
20.11.2008 21:49 #3
Evet dediğin doğru.
Ben zaten bu tür sitelerden birşey indirmiyorum, msn yi de eklentisiz kullanıyorum. Fakat, yinede bu tarz dosyaların pc de bulunmasını şahsen istemem. Zaten yüklediğimiz programlarda sorun çıkaran her zaman için reklam yazılımları olmuştur. Benim gibi düşünenlerin olabileceğini varsayarak uyarmak istedim.
Pc ile pek arası olmayanların toolbar vb. reklam yazılımlarını yüklememelerini pc lerinin sağlığı açısından tavsiye ederim.Format atmadan virüslerden kurtulmak.
XP’den sonra MUTLAKA yüklenmesi gerekenler.
Youtube'a girme sorununa nokta koyduk.
Bir sürücüden diğer sürücüye alan ekleme.
Counter Strike 1.6 No Steam.TR (276 Harita).
Bilgisayarı CD den çalışan XP ile açın ve onarın.
Acronis Tru Image ile yedek alma, geri yükleme.
En kapsamlı Codec paketi + Oynatıcısı.
''Türkçe'yi bilerek katledenlere yardım etmiyorum!.''
-
20.11.2008 22:22 #4
-
20.11.2008 22:34 #5
tamindir.com, inndir.com ve türevleri sitelerden birşey indirenin aklından şüphe ederim
trojan ve virus deposu.. aman ha..
"Give me a place to stand.." said Archimedes.. "And i will move the earth...." Dipnot: Probleminiz varsa bana değil, clickonline'a danışın..
Benzer Başlıklar
-
İnndir.coma dikkat edin.!!!!!!!!!!!
mutlumutlu tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 29Son Mesaj: 23.08.2008, 14:56 -
Sistemden kaldırılamayan ajana dikkat edin
instinct tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 25.01.2005, 10:05 -
Mause kullanırken dikkat edin!
startaylan tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 27.09.2004, 16:24 -
Aman Dikkat Edin!
Anticor tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 16.04.2003, 23:49 -
Bu programa dikkat edin !
tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 20.01.2003, 22:46

Alıntıyla Yanıtla

işlemci ve ekran kartı alacağım bir...
Bugün, 22:08 / Donanım