PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Telefon Kapalı Olduğunda İnternet Gidiyor

Arkadaşlar Telefon Ahizesi kapalı olduğunda internetim gidiyor Ve Modemde ADSL ışığı sürekli yanıp sönüyor.Ahize Açıldığında ( bir telefon görüşmesi veya öylesine açtığımda ) İnternet Sorunsuz Çalışıyor.Splinter da hiç bir hata yok.Lütfen Yardım Edin ne yapmalıyımm ?
    En son VeliTiryaki tarafından düzenlenmiştir: 25.11.2008 21:39

Telefonunuzu başka bir telefonla arayıp çalıp çalmadığına bakınız. ahize kapalı iken çalıyorsa bir sorun yoktur. bağlantı ayarlarına bakamanı öneririm

Alıntı Orijinalini Gönderen: Krazky Mesajı Görüntüle
    Telefonunuzu başka bir telefonla arayıp çalıp çalmadığına bakınız. ahize kapalı iken çalıyorsa bir sorun yoktur. bağlantı ayarlarına bakamanı öneririm
    Arkadaşım Ben sana Telefon görüşmesi diyorum sen çalıp çalmadığını kontrol et diyorsun.Splinter dan Telefon jak ını çıkardım sorunsuz çalışıyor ama takarsam internetten düşüyorum.

Alıntı Orijinalini Gönderen: VeliTiryaki Mesajı Görüntüle
    Arkadaşım Ben sana Telefon görüşmesi diyorum sen çalıp çalmadığını kontrol et diyorsun.Splinter dan Telefon jak ını çıkardım sorunsuz çalışıyor ama takarsam internetten düşüyorum.
    Fena kızmışsın Bakınız madem telefondan eminsiniz. Kablo ve splinter'danda eminsiniz. Modem ayarınızdanda eminsiniz. Sisteminizde güvenlik veya filtre ayarlarınıza bakınız. Ya da virüs yemiş olabilirsiniz. Bir tarama yapmayı öneririm. Sorun devam ediyorsa bağlı olduğunuz internet servis sağlayıcısı müsteri hizmetlerini arayıp sorununuzu anlatıp belki sonuç alabilirsiniz. (Geçici bir sorunda olabilir bulunduğunuz yöreye göre)

Teşekkürler Sorunu Çözdüm Başka Bir telefon denedim ve Oldu Yinede Yardımların için Tşk.Ederim Eksin oLma

Benzer Başlıklar

1. telefon görüşmesi yaparken net gidiyor
    emirhankaratekin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 18.04.2008, 07:07
  2. adsl açık olduğunda telefon sesi kısılıyor
    ibrahimanik42 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 01.07.2006, 19:55
  3. Nokia Gizli Telefon Kodları (Şarjım az gidiyor diyenlere...)
    ahmetfx tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 14.11.2005, 09:38
  4. İnternet sayesinde cep telefon numaralarını sahibini öğrenme
    sciencemaker tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 12.01.2005, 17:14
  5. İnternet üzerinden telefon görüşmesi?
    Kamae tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 22.08.2004, 22:40