PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Eset Smart Security

Arkadaşlar akla gelen bütün virüs programlarını kullandım ve tercih olarak artık Eset Smart Security kullanmayı düşünüyorum. Sistemime Eset Smart Security 3.0.669 versiyonunu 30 gün demo olarak kuracağım. Kurmadan önce sizlere danışmak istedim..30 GÜNLÜK DEMO SÜRÜMÜ, ÜCRETLİ OLANLARLA FARK VARMI ? DEMO SÜRÜMÜ ÜCRETLİ SÜRÜMLE AYNI ÖZELLİKLERDEMİ ? YOKSA KISITLAMALARI VARMI?

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Çatalca/İstanbul

30 gün boyunca tam sürümmüş gibi kullancan 30 gün sonunda senden satın almanı isteyecek.

sistemime demo versiyonunu kurdum. ama ayarlarını yapmak istediğimde haklar ayarları değiştirmek için yeterli değil uyarısı veriyor buna ne demeli..hani fark yoktu

tamam olayı çözdüm sistemimde standart kullanıcı olduğum için yönetici kullanıcı vermiyor..yönetici kullanıcı olarak oturum açtım istediğim ayarları yapabiliyorum

Alıntı Orijinalini Gönderen: Krazky Mesajı Görüntüle
    Arkadaşlar akla gelen bütün virüs programlarını kullandım ve tercih olarak artık Eset Smart Security kullanmayı düşünüyorum. Sistemime Eset Smart Security 3.0.669 versiyonunu 30 gün demo olarak kuracağım. Kurmadan önce sizlere danışmak istedim..30 GÜNLÜK DEMO SÜRÜMÜ, ÜCRETLİ OLANLARLA FARK VARMI ? DEMO SÜRÜMÜ ÜCRETLİ SÜRÜMLE AYNI ÖZELLİKLERDEMİ ? YOKSA KISITLAMALARI VARMI?
    Sorduğun sorunun cevabını alabildin mi? Çünkü bende aşağı yukarı aynı konu üzerinde araştırma yapıyorum. Benimde merak ettiğim deneme sürümü ile lisanslısının arasında güncelleme farkı olup olmadığı?!

Benzer Başlıklar

1. ESET Smart Security Türkçe Yama
    HACKER882 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 24.06.2010, 19:39
  2. Yanıt: 7
    Son Mesaj: 04.04.2009, 12:55
  3. Eset Smart Security 3.0.621!!!!!
    efesartemis tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 11.01.2009, 21:41
  4. Eset NOD 32 mi Smart security mi?