PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 32 İlkİlk 12345678915 ... SonSon
157 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Olmaktan korktuğum yerdeyim

Kaspersky da uyarı vermişti ama bunların zararlı yazılım olmadığını düşündüğüm için buraya yazmamıştım.. Boşuna milleti telaşlandırmaya gerek yok..

Alıntı Orijinalini Gönderen: piRe_ Mesajı Görüntüle
    Evet aynen öyle dört tanesine uyarı veriyor. Pek kullanmasamda pc de duruyor. Onların görevini üstlenen başka yardımcı yazılımlar var zaten.
    Uyarı verdikleri;
    SmitfraudFix ve SDFix'in process.exe'si,
    kavo_killer deki Pandakiller.exe,
    HijackReader,
    Remove Restriction Tools.exe.
    şuan için diğerlerinde sorun çıkarmadı, 3-4 tanesi hariç hepsi bende var ve kullanıyorum.
    sizler bilgisayardan anlayan kişilersiniz, bazı uygulamalarda böyle uyarılar vermesi normal, sonuçta oradaki dosyalar sistem içerisine giriyor virüsleri temizlemek için, temp , visual basic , .bat gibi uzantılar kullanılıyor , antivirüs programlarının uyarı vermesi gayet doğal, yoksa virüsü nasıl temizleyeceğiz

Haklısın ama dikkat edersen verdiği bu uyarıları daha önce yazmadım. Çünkü hazırladığınız çalışmayı indirenlerin kafasında kuşku oluşmasın istedim. Fakat konu oraya geldiği için ilave etme gereği duydum, sonuçta uyarı verdiği programlarda benim pc de mevcut ve gerektiğinde kullanıyorum.

Kısacası endişe edecek bir durum yok ve güvenle kullanabilirsiniz. Kullanmak istemeyenler aynı işi yapan diğer yazılımları kullanabilirler, alternatif çok.

gerçekten güzel teşekürler x)

blaki programlarla değilde içinde bulundukları paket programıyla daha çok ilgilendim bende programları çeşitli kategoriler altında tek pakette birleştirmek istiyorum ama böyle programların ismini bilmiyorum...senin yayınladığın bazı programların böyle çoktan seçmeli kutular içinde olduğunu görmüştüm kendin yapıyorsan banada böyle bir program önerebilir misin?

Benzer Başlıklar

1. Başarılı antivirüs çözümleri
    sansabestian tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 12.08.2008, 14:47
  2. Fahrenheit sorunları/çözümleri
    maniac_ea tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 29
    Son Mesaj: 29.12.2007, 21:06
  3. halflife 2 episode çözümleri
    iboz tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0