PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
19 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan İnternet tarayıcılarım çöküyor

Arkadaşlar bazı adreslere girmeye çalıştığımda İE olsun Firefox olsun, Google Chrome olsun çökmeye başladı
    Örneğin facebookta bir arkadaşın resim albümüne girdiğimde 3 tarayıcıdanda çökme raporu alıyorum, bir arkadaşımın sitesindede pm atmıştı ne zaman özel mesaj sayfasına girsem çöküyordu,arkadaş şifremle kendi girdi mesajı sildi çökme sona erdi
    Bugünden itibarende facebooka girince çökme oluyor, kardeşimin hesabında girince çökmüyor ama facede benim hesaba girince sirek çöküyor
    Dediğim gibi firefox, google chrome, ve internet explorer hepsinde böyle
    Dünde maçkolikte bir maçın ayrıntı sayfasına girince çöküyordu
    Anlamıyorum sorun ne Nod32 kullanıyorum,virüs de bulamadım
    Lütfen yardımcı olun

Edit:Sorunun nedeni Ttnet Aile Koruma Şifresi programıymış, yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
    En son sami_89 tarafından düzenlenmiştir: 16.12.2008 11:17

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Yeni bir facebook trojanı çıkmış odur.Yada profiline baktığın arkadaşın profil sayfası panayır yeri gibidir senin pc kaldırmıyordur.

hayır öyle birşeyler değil,sadece facebooktada olmuyor, birçok sayfada başıma geldi

hım.
    bence biraz bakım ve yağlama gerekli.
    aynı anda sistemde kaç farklı uygulama çalışıyor.? gereksiz olanları temizlemeyi dene.

daha sonrasında mozilla firefox u application data klasöründeki artıkları ile birlikte silerek yeniden yükle(çerezler kullanıcı şifreleri ve sık kullanılanlarda silinecek haberin olsun)

maç yayını sayfası ise klıma flash player getiriyor. güncel ve sorunsuz bir flash player a sahip olduğuna emin ol. güncel ise bile yeniden indirip yükleyebilirsin.

nod32 nin güncel olduğuna emin ol. spyware doctor yada hijack this gibi araçlarıda kullanarak temizlik yap

Jade-x
    Misafir

arkadaşm sen trojanı kapmışın bir kere trojanı yedinmi bu sadece facebookta işlemez bilgisayarını sürekli etkiler.

Benzer Başlıklar

1. Msn Çöküyor...
    marmalade tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 06.08.2009, 16:42
  2. aacciill. pc çöküyor yardım edin.....
    aykutt tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 06.05.2008, 19:30
  3. Bilgisayarım her gün çöküyor yardım lütfen.
    xphoenix tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 06.04.2008, 20:49
  4. bilgisayar çöküyor mu?
    metin_4545 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 10.08.2006, 08:09
  5. pc ikide bir çöküyor
    henibul21 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 29.01.2006, 18:17