PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 23456
28 sonuçtan 26 - 28 arası sonuçlar

gönüllü geliştiriciler lafı birinin beynine girmiyor mu girmiyor...nerde maaşlı profesyonel çalışanlar nerede gönüllü olanlar...ayrıca ateş olsa biri anca sigara yakar...

ayrıca ceza falan alsam başım ağrımaz hiç naz çekemem iptal ederim üyeliğimi başka üyelik alırım olur biter..

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004

Aman sen ceza alma , sonra firefox un acik kaynak kodlu oldugunu kimden ögreniriz , ayrica konuyu birakip kisesel satasmalari kim yapacak ?, bakalim Amerikayi kac defa daha kesfedeceksin , lazimsin sen bize

Internet Explorer kullanırken en iyisinin bu olduğunu düşünüyordum (daha doğrusu tek tarayıcının bunun olduğunu biliyordum birçok IE kullanıcısı gibi). Daha sonra Firefox ile tanıştıktan sonra eklentileriyle! bunun en iyi tarayıcı olduğu kanısına vardım. Geçenlerde Opera'yı da denemek istedim. Eklentilerini henüz bilmiyorum ama sadece 1 tema yükledim, eklentiye ihtiyacım yok şu anda. Firefox'tan birçok üstünlüğü var. Tek eksikliği fazla kullanıcısı olmadığından dolayı siteler genellikle IE ve Firefox'a göre yapılması. Ben daha iyisini farkedene kadar benim için en iyisi Opera. En sevdiğim tarafları hızı ve tercihlerinde işe yarar seçenek fazlalığı. Evdeki bilgisayarda bir türlü kullanamadım o başka...
    En son ByEGT tarafından düzenlenmiştir: 10.01.2009 15:41

Benzer Başlıklar

1. Msn Çöküyor...
    marmalade tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 06.08.2009, 16:42
  2. firefox devamlı hata veriyor neden?
    calypso16 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 05.11.2008, 11:24
  3. firefox un son sürümü kaç??
    hakangurses tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda