PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Yardım edin çıldırıcam Windows Live Mail malware bulaştı !

Arkadaşlar, bir internet sitesinden bulaştı sanırım.. Firefox yavaşladı takılıp duruyor.. Pc acaip yavaşladı.. Bir internet sitesine girmiştim, msn mesajı çıktı sonra windows messenger otomatik kapandı falan.. Neyse WinPatrol 2 dakikada bir uyarı veriyor;

C:\Program Files\Windows Live\Mail\wlmail.exe /eml:%1

C:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe /eml:%1 'in yerini almak istiyor diye...

Oysa tüm windows live dosyalarını elimle sildim, your uninstaller'la sildim, registry'leri temizlerim ! program files'da bir windows live klasörüm dahi yok ! notepad'e yazı yazarken bile takılmaya başladı bilgisayar.. kaspersky açık, avira açık, system care açık hiçbiri virus bulamıyor..
    msn photovirus remover'da bir halt bulamadı... nasıl kurtulacam bundan ne olur bir yardım edin yaa !?
    "Give me a place to stand.." said Archimedes.. "And i will move the earth...." Dipnot: Probleminiz varsa bana değil, clickonline'a danışın..

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Combofix ile tarat birde.

Önce birşey bulamadığını söylediğin yazılımları pc den yollla. Sonra Clickonline'nin dediğini yap, ardından benim bahsettiğim antivirüsü yükle, güncelle ve tarat. Gerçi yükledikten sonra taramana gerek yok o ne yapacağını bilir.
    http://www.pcnet.com.tr/forum/1238147-post11.html

saolun üstadlar önce outpost'la tarattım bulup sildi sonra combofix'le'de elden geçirdim oda birsürü şey sildi, büyüksünüz eywallah !
    "Give me a place to stand.." said Archimedes.. "And i will move the earth...." Dipnot: Probleminiz varsa bana değil, clickonline'a danışın..

Alıntı Orijinalini Gönderen: satrionic Mesajı Görüntüle
    saolun üstadlar önce outpost'la tarattım bulup sildi sonra combofix'le'de elden geçirdim oda birsürü şey sildi, büyüksünüz eywallah !
    Büyük olan outpost.
    Keyfimizden önermiyoruz. Geçmiş olsun.

Benzer Başlıklar

1. Windows Live Mail
    seco1971 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 19.08.2008, 11:41
  2. windows live mail (acil)
    rebel_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 20.06.2007, 20:28
  3. Virüs bulaştı acil yardım edin!!!