+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
15.01.2009 02:11 #1
Yardım edin çıldırıcam Windows Live Mail malware bulaştı !
Arkadaşlar, bir internet sitesinden bulaştı sanırım.. Firefox yavaşladı takılıp duruyor.. Pc acaip yavaşladı.. Bir internet sitesine girmiştim, msn mesajı çıktı sonra windows messenger otomatik kapandı falan.. Neyse WinPatrol 2 dakikada bir uyarı veriyor;
C:\Program Files\Windows Live\Mail\wlmail.exe /eml:%1
C:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe /eml:%1 'in yerini almak istiyor diye...
Oysa tüm windows live dosyalarını elimle sildim, your uninstaller'la sildim, registry'leri temizlerim ! program files'da bir windows live klasörüm dahi yok ! notepad'e yazı yazarken bile takılmaya başladı bilgisayar.. kaspersky açık, avira açık, system care açık hiçbiri virus bulamıyor..
msn photovirus remover'da bir halt bulamadı... nasıl kurtulacam bundan ne olur bir yardım edin yaa !?"Give me a place to stand.." said Archimedes.. "And i will move the earth...." Dipnot: Probleminiz varsa bana değil, clickonline'a danışın..
-
15.01.2009 11:56 #2Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2007
Combofix ile tarat birde.
-
15.01.2009 19:48 #3
Önce birşey bulamadığını söylediğin yazılımları pc den yollla. Sonra Clickonline'nin dediğini yap, ardından benim bahsettiğim antivirüsü yükle, güncelle ve tarat. Gerçi yükledikten sonra taramana gerek yok o ne yapacağını bilir.

http://www.pcnet.com.tr/forum/1238147-post11.htmlFormat atmadan virüslerden kurtulmak.
XP’den sonra MUTLAKA yüklenmesi gerekenler.
Youtube'a girme sorununa nokta koyduk.
Bir sürücüden diğer sürücüye alan ekleme.
Counter Strike 1.6 No Steam.TR (276 Harita).
Bilgisayarı CD den çalışan XP ile açın ve onarın.
Acronis Tru Image ile yedek alma, geri yükleme.
En kapsamlı Codec paketi + Oynatıcısı.
''Türkçe'yi bilerek katledenlere yardım etmiyorum!.''
-
16.01.2009 07:26 #4
saolun üstadlar önce outpost'la tarattım bulup sildi sonra combofix'le'de elden geçirdim oda birsürü şey sildi, büyüksünüz eywallah !
"Give me a place to stand.." said Archimedes.. "And i will move the earth...." Dipnot: Probleminiz varsa bana değil, clickonline'a danışın..
-
16.01.2009 16:18 #5Format atmadan virüslerden kurtulmak.
XP’den sonra MUTLAKA yüklenmesi gerekenler.
Youtube'a girme sorununa nokta koyduk.
Bir sürücüden diğer sürücüye alan ekleme.
Counter Strike 1.6 No Steam.TR (276 Harita).
Bilgisayarı CD den çalışan XP ile açın ve onarın.
Acronis Tru Image ile yedek alma, geri yükleme.
En kapsamlı Codec paketi + Oynatıcısı.
''Türkçe'yi bilerek katledenlere yardım etmiyorum!.''
Benzer Başlıklar
-
Windows Live Mail
seco1971 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 19.08.2008, 11:41 -
windows live mail (acil)
rebel_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 20.06.2007, 20:28 -
Virüs bulaştı acil yardım edin!!!
recrec tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 30.06.2006, 08:47

Alıntıyla Yanıtla

parçalarım ne kadar eder ?
Bugün, 22:10 / Donanım