PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: 24749 Mesajı Görüntüle
    opendns 208.67.222.222 208.67.220.220 dene diğer konu için hata konsolundan bak ve bence sen fifefoxunu güncelle bir daha dene...
    Dostum herşeyi yaptım firefoxu tamamen sildim tekrar yükledim ama youtube kelimesini googledan arattığımda yada youtube.com dediğimde anında çöküyor

Ne olduğunu anlamış değilim hala???

Hatta ilginç olan explorerda girmiyor hata veriyor, acaba virüs almış olabilirmiyim?
    En son DEATH-ATTACK tarafından düzenlenmiştir: 26.02.2009 15:23

en azından şunu söyleyeyim bizde bu sitelere girip sende girmiyorsa bu firefoxun suçu değil demektir...virüs veya şu uyduruk ebeveyn programlarından biri olmasın sende..ayrıca firefoxu ne kadar silip yükleseniz de ayarlar saklanacağı için bir işe yaramaz gene sorun devam eder...bunun için firefoxun kullanıcı klasörünü silmelisiniz ki bu durumda tüm yer imleri şifreler cookieler gider...

Alıntı Orijinalini Gönderen: teenage Mesajı Görüntüle
    en azından şunu söyleyeyim bizde bu sitelere girip sende girmiyorsa bu firefoxun suçu değil demektir...virüs veya şu uyduruk ebeveyn programlarından biri olmasın sende..ayrıca firefoxu ne kadar silip yükleseniz de ayarlar saklanacağı için bir işe yaramaz gene sorun devam eder...bunun için firefoxun kullanıcı klasörünü silmelisiniz ki bu durumda tüm yer imleri şifreler cookieler gider...
    Haklısın olmazsa komple sileyim teenage dostum... ebeveyn programı kullanmıyorum . Anti Sansür adlı bir program kullanarak yasak sitelere giriyorum

Buda çıkan mesaj

Benzer Başlıklar

1. Msn Çöküyor...
    marmalade tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 06.08.2009, 16:42
  2. firefox 3.0.5 sürümü devamlı çöküyor?
    calypso16 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 27
    Son Mesaj: 10.01.2009, 15:38
  3. İnternet tarayıcılarım çöküyor
    sami_89 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 16.12.2008, 12:11
  4. bilgisayar çöküyor mu?
    metin_4545 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 10.08.2006, 08:09
  5. pc ikide bir çöküyor