+ Başlığa Yanıt Yaz
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
18.04.2009 23:04 #1
TTNET'ten önemli güvenlik uyarısı
TTNET, son günlerde TTNET Müşteri Hizmetleri adına yapıldığı iddia edilen telefonlarla ilgili bir uyarı yayınladı. Uyarıda şunlar kaydedildi:
Değerli Müşterimiz,
Son günlerde bazı müşterilerimizin farklı telefon numaralarından "TTNET Müşteri Hizmetleri" adı altında arandıkları ve farklı gerekçeler kullanarak kendilerinden kredi kartı bilgilerinin istendiği tespit edilmiştir.
TTNET A.Ş. tarafından 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri haricinde başka bir numaradan arama yapılmamaktadır.
444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri yetkilileri tarafından yapılan aramalarda hiçbir zaman kredi kartı, şifre gibi özel bilgiler sorulmamaktadır.
TTNET A.Ş., müşterilerinden e-posta yoluyla hiçbir şekilde bilgi talep etmemekte ve kişisel bilgilerinin tamamını istememektedir.
TTNET A.Ş. sadece son ödeme tarihi geçmiş ama henüz faturasını ödeyememiş abonelerimize Sesli Yanıt Sistemi (IVR) ile otomatik arama yaparak borcunu hatırlatmaktadır. Bu aramalarda abonelerimiz, eğer uygun görürlerse telefon tuşlarını kodlayarak sesli yanıt sistemindeki ilgili menü aracılığıyla kredi kart bilgisini sadece kendisi kullanarak fatura borçlarını ödeyebilmektedir. Ancak bu işlem sadece sesli yanıt sistemi aracılığıyla yapıldığından abonelerimizin, bu işlem esnasında Müşteri Hizmetleri yetkililerimizle hiçbir şekilde teması olmamaktadır.
Müşterilerimizin, bu tür kötü niyetli kişilerin dolandırıcılık faaliyetlerinden dolayı zarar görmemesi için benzeri durumla karşılaştıklarında, herhangi bir bilgi vermeden ve sisteme bilgi girişi yapmadan görüşmeyi sonlandırmalarını tavsiye ederiz.
Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.
-
18.04.2009 23:32 #2Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2007
Geçenlerde arkadaşın dükkanına ısrarla 3 kez telefon gelmişti 3ünde de dükkanda yoktu muhakkak kendisine söyleyin yarın 14:30 da arıcaz dediler , bunlar dolandırıcıymış meğer. Teşekkürler.
-
18.04.2009 23:38 #3
Telefonda tanımadığım birisi bana adımı sorsa cevap vermiyorum kaldıki kredi kartı numarasını söyleyeceğim.

Aklıma gelmişken yazayım;
Bir gün bir kargo firmasında telefon aldım. Bana bir paket olduğunu ve yollayacaklarını adres telefon gibi bazı bilgiler gerektiğini sordu. Önce biraz düşündüm ne oluyor diye. Pek anlam veremeyince tamam yollayın o halde dedim. Ama ısrarla o bilgileri istedi. Sonunda;
''Kardeşim siz kime ne yollayacağınızı bilmiyorsanız beni ne demeye aradınız? Hem size telefonumu kim verdi. Madem bana kargo var yollayan kazma size adresi vermedimi gidin ona sorun.
'' dedim. Bir daha aramadılar.
Format atmadan virüslerden kurtulmak.
XP’den sonra MUTLAKA yüklenmesi gerekenler.
Youtube'a girme sorununa nokta koyduk.
Bir sürücüden diğer sürücüye alan ekleme.
Counter Strike 1.6 No Steam.TR (276 Harita).
Bilgisayarı CD den çalışan XP ile açın ve onarın.
Acronis Tru Image ile yedek alma, geri yükleme.
En kapsamlı Codec paketi + Oynatıcısı.
''Türkçe'yi bilerek katledenlere yardım etmiyorum!.''
-
18.04.2009 23:58 #4Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2007
Birde en sevmediğim şey "Orası kimin evi?" siz kimi aradınız desenizde mecburmuşunuz gibi "orası kimin evi söylermisiniz !!" diyenlerde cabası.
-
19.04.2009 00:03 #5Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İZMİR
Benzer Başlıklar
-
Dosya aç-Güvenlik uyarısı
ahmetim06 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 30.05.2010, 17:10 -
Windows Güvenlik Uyarısı
Krazky tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 29.09.2008, 16:22 -
güvenlik uyarısı
sekol1n tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 20.07.2008, 11:34 -
Güvenlik Uyarısı...'''
acrobat tarafından Windows XP forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 19.07.2008, 08:27 -
güvenlik uyarısı
sekol1n tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 30.05.2008, 01:19

Alıntıyla Yanıtla

Disk Birleştiricisin de Ki Sorun Acill...
Bugün, 22:18 / Donanım