PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan live messenger banner ad (reklam) blokajı (novisler için)

live messenger kullanıcısı olan birçok arkadaşımdan duyduğum şikayetler üzerine, banner ad'lerden rahatsız olup bloke etmek isteyenler olabileceği düşüncesiyle bu tip'i paylaşıyorum.
    * hosts file'ı açıp (hosts file'a "WINDOWS\system32\drivers\etc"den ulaşılabilir), boş satıra ip değeri olarak "0.0.0.0" ve host name olarak "rad.msn.com" yazıp, hosts file'ı kapat/değişikliği kaydet.
    eğer hosts file'ı kapatırken windows hata mesajı verirse:
    a) hosts file'ın attributes ayarlarından read-only (salt-okunur) seçeneği işaretliyse, işareti kaldır
    b) vista os'te notepad'i administrator (yönetici) olarak çalıştırıp, file->open->hosts file'dan açarak, değişikliği buradan kaydet
    c) kullandığın üçüncü parti bir güvenlik yazılımı hosts file'ın modifiye edilmesini bloke ediyor olabilir, blokajı kaldır veya programı geçici olarak servisleriyle birlikte kapat
    ve işlemi tekrarla.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

www.a-patch.tk den patch indirip messenger ın istedikleri yerini kaldırabilirsiniz gerek yok bu kadar kasmaya.

Kolay gelsin.

herkesin kendi tercihidir tabii ki ama, ben hiçbir zaman işletim sisteminin genuine dosyalarını modifiye edecek harici patch kullanmam ve kimseye de tavsiye etmem. messenger plus dahi benim için gereksiz ve güvenliği zedeleyici bir messenger patch'idir. her zaman en sağlıklı olan yolu tercih ederim ve patch/crack/korsan yazılım-dvd vs'den uzak durulması gerektiği kanısında olup, kendim hazırlamadığım sürece bir batch file veya patch'i apply etmem. kişisel bir tercih.

ExpectoPatronum
    Misafir

Alıntı Orijinalini Gönderen: jbcal Mesajı Görüntüle
    herkesin kendi tercihidir tabii ki ama, ben hiçbir zaman işletim sisteminin genuine dosyalarını modifiye edecek harici patch kullanmam ve kimseye de tavsiye etmem. messenger plus dahi benim için gereksiz ve güvenliği zedeleyici bir messenger patch'idir. her zaman en sağlıklı olan yolu tercih ederim ve patch/crack/korsan yazılım-dvd vs'den uzak durulması gerektiği kanısında olup, kendim hazırlamadığım sürece bir batch file veya patch'i apply etmem. kişisel bir tercih.
    katılıyorum. bu başlığa bile kesin öyle bi ektir diye tıkladım ama değilmiş. çok sağol paylaşım için.

Benzer Başlıklar

1. msn live informations kontör reklam virüsü nasıl temizlenir?
    taxim tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 23.10.2008, 23:01
  2. Live Messenger ile MSN Messenger 7,5 aynı anda kullanmak
    limicro12 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 10.03.2007, 20:15
  3. Live Messenger için farklı font yapamıyorum.
    leche88 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 10.02.2007, 20:26
  4. windows live messenger için ne dinliyorum eklentisi(winamp)
    ugurmandas tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 04.08.2006, 18:03
  5. hem live messenger 8.0 hemde msn messenger 7.5'i çalıştırmak
    siberbotx tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.08.2006, 12:21