PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    edison
    Misafir

Post Alan adı com olan bedava site kurmak

Arkadaşlar bedava bi site yapmak istiyorum www.bedavasiteyapmak.com adresine girdim alan adı com olan bir sitenin nasıl yapılacağı yazılıydı hepsini okuduğumda host ve domain gibi sözcükler gördüm kafam karıştı ordan onlara aldırış etmede siteye başladım başladığımda bana bedava domain indirmemi söylediler ve bi kaç site adresi verdiler indirdim ordan sıra host a geldi onuda bana söylediler ordan themes gibi dosyları karşıya göndermem lazımdı dediler ben birşey anlamadım bununla ilgili bilgisi olan varmı lütfen başka siteden kopyala yapıştır tekniğini kullanmayalım

Sorum:Nasıl site kurulur
    Amacım:Alan adı com olan bedava bi site kurmak

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: edison Mesajı Görüntüle
    Arkadaşlar bedava bi site yapmak istiyorum www.bedavasiteyapmak.com adresine girdim alan adı com olan bir sitenin nasıl yapılacağı yazılıydı hepsini okuduğumda host ve domain gibi sözcükler gördüm kafam karıştı ordan onlara aldırış etmede siteye başladım başladığımda bana bedava domain indirmemi söylediler ve bi kaç site adresi verdiler indirdim ordan sıra host a geldi onuda bana söylediler ordan themes gibi dosyları karşıya göndermem lazımdı dediler ben birşey anlamadım bununla ilgili bilgisi olan varmı lütfen başka siteden kopyala yapıştır tekniğini kullanmayalım

Sorum:Nasıl site kurulur
    Amacım:Alan adı com olan bedava bi site kurmak
    alanadı=Domain=internet adresi

Host =Sitenin İnternet Ortamında Bulunan Herkesin Her istediğinde
    Ulaşabildiği hiç Kapanmayan İşlemcileri Çok Yüksek olan Bilgisayar

Siteni İnternette Yyınlamaİçin Bu ikisinden olmalı Bunların beleş leri var ama biay sonra cart diye kapatırlarsa hesap soramazsın

ayrıca alan adı Com uzantılı domaini beleşe alamazsın alırsan o domain değil alt domaindir mesela www.pcnet.forumlari.com yani içinde nokta bulunur adresin

edison
    Misafir

bu kötü oldu ya peki forumda

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: edison Mesajı Görüntüle
    bu kötü oldu ya peki forumda
    forum filan farketmez nerden alırsan al com uzantılı adresi beleşe alman imkansız alırsanda dediğim gibi olur yani www kısmı ile com sımı arasındaki kelimede mutlaka "." işareti olur

istersen ben sana bu şekilde bi domain vereyim

bilmemne.forum-merkezi.com gibi yani

hacı bunları biliyorum ben ama benım sorummm baska bu sitelere bot proglamlarıı nasıll kuruyor daha fazla reklam almakk içinn yrdm edersen ewınırrımm

Benzer Başlıklar

1. www.subtr.net Bedava alan adı<<<Ücretsiz Alan adı sahibi ol
    kocaer tarafından Web Geliştirme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 20.02.2009, 21:58
  2. Microsoft'tan bedava alan ve alan adı
    BigHard_17 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 14.02.2009, 12:54
  3. Bedava Alan...
    Byantivirus tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 3