PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan Varsayılan Posta İstemcisi Ayarı

Merhabalar windows Xp işletim sistemimde Outlook 2007 kullanıyorum ilk açarken "Varsayılan posta istemcisi yok veya geçerli posta istemcisi ileti isteğini gerçekleştiremiyor.lütfen Microsoft Office Outlook'u çalıştırın ve varsayılan posta istemcisi olarak ayarlayın." diyor tamam diyorum program açılıyor mailler vs geliyor varsayılan posta istemcisi olarak da ayarlıyorum ama olmuyor açıp kapayınca programı yine aynı uyarı geliyor.

internet seçeneklerinden yapayım diyorum orda E-posta bölümünde Outlook Express ve Windows Live Mail gözüküyor benim kullandığım Outlook 2007 yok nasıl çözeceğim bu sorunu her açılşta sorun bu uyarıyı görmek istemiyorum.

.. dostum . Program ekle kaldırdan ' program erişim ve varsayılanları ayarla ' bölümünden ' özel ' seçeneğini seç.

Oradan geçerli net tarayıcın.. mail programın.. geçerli ortam yürütücün gibi seçenekleri kullanıcının kendi isteği doğrultusunda zaten ayarlıyabiliyorsun.

Ayrıca yine denetim masasında ' posta ' sekmesinde profil ekle seçeneğinden outlook'da yaratmış olduğun hesabı seç .

Benzer Başlıklar

1. Varsayılan Posta İstemcisi Ayarı
    steven_stiffler tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.03.2009, 02:28
  2. e-posta adresi almak (sadece e-posta)
    hakangurses tarafından Web Geliştirme forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 20.10.2008, 21:55
  3. Otomatik başlatma varsayılan ayarı (Virüs)
    gkhns89 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.09.2007, 02:52
  4. Varsayılan tarayıcı
    promar tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 13.01.2007, 01:40
  5. 6230 e-posta ayarı
    kurtsalih tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 24.09.2004, 10:53