PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan rapid de dosyalar neden şifrelenir..!?

bunun mantığını bilen var mı arkadaşlar ? hayır şifre veya password koymanın amacı nedir deyince ilk akla gelen bazı imtiyazlı kişiler sadece kullanabilsin diye geliyor insanın aklına ama ister üye ol ister olma o dosyayı indirebilmen için tek gereken int. bağlantısı ! e hal böyleyken nedir bunun amacı peki diye düşünmeden edemiyo insan ..gerçi çok da zor bişey değil bi kaç harfi copy paste yapıyosun ama neden ne gerek var o şifreye !? sırf kıllık olsun mu ha bak o kadar dosyayı indirdin ama bu da var olayı mı.. bumu yani ? benim aklıma mantıklı bişey gelmedi doğrusu ama önyargılı olmadan bi soruyım paylaşıyım istedim bunu burda..var mı bilgisi olan ?
    -Seven unutmaz , eight unutur.

-Bu erikSON, başka erik yok.

-Ayda 100 milyar kazanmak ister misiniz?... O zaman aya gidin.

-1970 de içilen kahvenin hatrı dolmuştur. Önemle duyrulur !

pisiko_
    Misafir

Daha çok reklam için örneğin a.com bir oyun koydu bu oyunu rapide koymak amacıyla mecburen rar yapıo sonrada alıntılar olduğu için rar a a.com diye şifre koyuyor

Genellikle reklam amaçlıdır upload eden site veya şahıs kendi adini sitesinin adini yazar bencede çok gereksiz zaten onu sen rapidshare upload ettiğin zaman paylaşıma açıyosun daha niye şifreliyorsun seninki iyimiş ama hiç değilse şifreyi vermişler bazılarıda şifreyi vermiyolar indirdikten sonra şifreyi araki bulasın hele bide kotalıysan baya bir stres oluyo insan

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Çatalca/İstanbul

Şifre o dosyayı upload edenin nicki veya sitesi oluyor. Eğer sen bu linkleri başka yerde paylaşırsan şifreyi vermek zorundasın vede ben upload ettimde diyemezsin. Yani emeğe saygı şeklinde birşey.

rapidshare arama motorları var bildiğiniz gibi.buralardan bulunan dosya indirildikten sonra şifresi varsa o dosyanın adını google a yazdığınızda asıl kaynak olan site çıkıyor ilk sırada,tabii siz de bu siteyei bir ziyaret ediyorsunuz.bazıları şifreyi gösterebilmek için üyelik istiyor gerekirse üye de oluyorsunuz (: Başka amaçları da var tabi ama bana göre bu iyi bir fikir...

Benzer Başlıklar

1. Lost Via Domus yüklerken bazı dosyalar neden yüklenmiyooo:?
    MertEkdal tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 19.07.2008, 08:19
  2. arkaşlar yousendite upload edilmiş dosyalar neden inmiyor?
    BloodLine219 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 18.04.2005, 20:12
  3. Bazı dosyalar neden mavi renk ?
    maniac_ea tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 07.02.2005, 00:43
  4. cuteftp ile attıgım dosyalar neden büyük harflerle yazılıyor
    DeaDSlayeR tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.07.2004, 15:06
  5. Kalsörler nasıl Şifrelenir?