PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Radyo-Kota ( Yine Yeni Yeniden )

Arkadaşlar internetten radyo dinlemenin kotaya etkisi ile ilgili birçok başlık pcnet forumlarında var ama hepsindeki cevaplar "çok yer hiç bulaşma" "ses kalitesi düşükse azda yiğebilir " gibi birbiriyle çelişen cevaplar bu sadece pcnet forumunda değil burda bulamayınca daha birçok forumdan araştırdım heryerde durum aynı.Cevap yazıpta mesaj sayısını artırmak için değilde gerşekten bilen birileri varsa söyleyebilirmi internetten radyo dinlemek kotayı ne kadar doldurur?Yada hangi ses kalitesinde ne kadar dinlersek ne kadar kota gider?

şimdi şu var bunun en ii cevabı test etmektir kota sayaçları var dumeter gibi bundan kurup radyo dinleyeceksin bakacaksın 1saaatte kaç mb olmuş ona göre hesaplayacaksın yada eydsl kota sayacını indirip bakacaksın açmadan önce kaçta açtıktan sonra kaçta hiç bir yere girme sadece radio dinle tahminen videodan daha az dır ama yinede veri akışı yüksektir

Zaten eydsl3 programi kullanıyorum dediğinde doğru benimkide bi tepkiydi aslinda yani sadece mesaj sayisini artirmak için cevap yazan arkadaşlar var yani bir yardiminiz olmicaksa insanlara sadece kendi sorununa çözüm bul ve çık forumdan dimi yalan yanlış bilgilerle insanlari nie yanıltıyorsun

var oyle çok var test etmeden sallayanlar var bende maçları dinliyorum mesela ama hiç bakmadım oyle aman aman çok artış olsun maçları interneten görübtülü izlersen yandın ama biri analtmıştı 90 dk maç izlemiş 1 gb ı geçmiş kota

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Radyoyu eğer media player yardımı ile dinliyorsan Sol alt köşede 113k ile çalınıyor demesi saniyede 113 kb kota harcıyor demektir sen hesapla.

Benzer Başlıklar

1. Yine, Yeniden Arabaoyunlari ve Eglenjeli
    istasyon tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 21.07.2008, 16:24
  2. Zone Alarm Pro bilgisayarımı mahvetti yeniden yüklesem yine mahveder mi?
    tugrulgulersoy tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 12.11.2007, 14:29
  3. radyo ve kota
    batufan tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 15.08.2007, 15:45
  4. Yine Yeniden Amerika
    TeCH_MaN tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.01.2005, 19:46