PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan İnternet'e bağlanma sorunu.

Son bir ay içerisinde sık sık karşılaştığım bir problemim var. Bilgisayarı açtığımda çoğu zaman internetin bağlı olmasına -ki pc de bağlı gösteriyor, modemin ışıkları full, sorun yok görünüyor- rağmen hangi internet sayfasını açmaya çalışırsam çalışayım (google bile) internete girmiyor. Bir süre beklesem bile çözüme kavuşmuyor, anca pcyi kapatıp açarak deniyorum. Rasgele yani, bağlandıktan sonra ise bu problem arada bir oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Trilyon da olsan harcanacaksın!..

.. dostum kullandığın tarayıcıyı yazsaydın mesela. Misal yerinde olsam explorer' kullanıyorsan son sürümü indirip kurardım . Modemin firmware güncellemesine bakardım.Ağ bağlantılarım ve aygıt yöneticinde ağ bağdaştırıcılarına bakardım.
    En son rtunik tarafından düzenlenmiştir: 05.07.2009 01:57

bu sorun çoğu kişi de oluyor bende de vardı.Şu bağlantı da benim mesajımı oku

.http://www.pcnet.com.tr/forum/intern...im-lutfen.html
    .Güç seninle olsun.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

sorunu anlamak için çalıştıra cmd yaz enter... ping www.nokia.com.tr enter bak ping atıyorsa sorun yok yoksa ipconfig/all enter bak bağlı isen modeme bağlanırken kullandığın ip adresini görürsün ilgi ağ kartında tabi... bence opendns kullanın daha iyi olur...

Alıntı Orijinalini Gönderen: rtunik Mesajı Görüntüle

.. dostum kullandığın tarayıcıyı yazsaydın mesela. Misal yerinde olsam explorer' kullanıyorsan son sürümü indirip kurardım . Modemin firmware güncellemesine bakardım.Ağ bağlantılarım ve aygıt yöneticinde ağ bağdaştırıcılarına bakardım.
    Alıntı Orijinalini Gönderen: matvor Mesajı Görüntüle
    bu sorun çoğu kişi de oluyor bende de vardı.Şu bağlantı da benim mesajımı oku

.http://www.pcnet.com.tr/forum/intern...im-lutfen.html
    Alıntı Orijinalini Gönderen: GAREZ Mesajı Görüntüle
    sorunu anlamak için çalıştıra cmd yaz enter... ping www.nokia.com.tr enter bak ping atıyorsa sorun yok yoksa ipconfig/all enter bak bağlı isen modeme bağlanırken kullandığın ip adresini görürsün ilgi ağ kartında tabi... bence opendns kullanın daha iyi olur...

Herkese çok teşekkür ederim. Önerdiğiniz yöntemleri denicem. inşallah çözüme kavuşur. olmazsa yine bilginize başvururum sağ olun
    Trilyon da olsan harcanacaksın!..

Benzer Başlıklar

1. Msn de bağlanma sorunu
    PsycoSophic tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 29.09.2007, 23:35
  2. İnternete bağlanma sorunu
    yasinkutlay tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 01.08.2007, 15:21
  3. nete bağlanma sorunu
    ergin tarafından Windows XP forumunda