PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 9 12345 ... SonSon
43 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Anti Hackte Bana Destek Çıkacaklar Aranıyor...

Merhaba Arkadaşlar Ben Muhasebeciyim Ancak Uzman Sayılacak Kadar Donınım Ve Yazılım Biliyorum.
    Size Belki Saçma Gelebilir Ancak Bu Zamanlarda Çoğalan Hacker Bozuntuları Sistemlere Zarar Vermekte.
    Bana Bir Kere Oldu. Hackerlerden Korunma Yolları ve Hacker Taktikleri Geliştiren Bu Konu Birbirlerine Yardım Edecek Gönüllü Güvenlik Uzmanları Arıyorum.
    Beraber Çözüm Kurup Beraber Savuncaz.
    Bunları Yapanların Çoğu yabancı hackerler. Türk Olarak Bizde savuncaz. Saldırma Taraftarı Değilim Ancak "Savaşmak Değil. Savunmak, Savunmayı Bilmek Savaşı Kazandırır"
    hacklenen Sitelerin Açıklarını Birlikte Çözeceğimiz Türk Ağının acıklarını Bulup Bunlar Hakkında Analiz Çıkartacak Uzman Kişiler Başlık Altında Toplansın

( Lütfen Ciddi Mesajlarınızı Bekliyorum Ciddi Konu Lütfen.)
    En son Turkceye_evet tarafından düzenlenmiştir: 14.07.2009 15:58

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009

Neden saçma olsunki İskorpit diye bilinen Antalya'lı bir hacker var oda muhasebeciymiş..

Kendim İçin Diosam Namerdim Hep Halk İçin Milletin Emeği Boşa Gidiyor. Yazık Öğretici ve öğrenici herkezi İlk Önce allah Sever. Bende Severim. Eğer Gerekli Destek Gelirse Web Sitesi Kuracağım. Bunun üzerine...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009

Bu konuda program yazalım dersen tek satır c+ bilmem : ) piRe_ nin favori programı var COMODO Firewall ondan kullanın.

Her Dilden yararlanabiliriz Aslında c+ java php dilini kendine oyuncak eden herkez lazım click0online. Teşekkürler Öneri için

Cok Ciddi Sorun Bu Miror Sitelerine Karşı Büyük Organizasyon Düşünüyorum Öncüleri PCNET Kullanıcıları Olursa Karşımızsa Kimse Durmaz

Yokmu Katılan Yokmu Arttıran

Benzer Başlıklar

1. sizce en iyi anti-spy veya anti-trojan hangisi?
    lulu tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 08.03.2009, 15:57
  2. kaspersky anti hacker ve nod32 anti virus uyumlu olur mu?
    sistem06 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 11.02.2008, 20:31
  3. Gönüllü bir grup için, web tasarım için destek aranıyor
    toratoraman tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 14.06.2006, 11:30