PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

HandyCafe veya http://www.anadolukafe.com/ demiştim. : )

tmm beyler çok solun sorunu buldum nod32 yi kapamak gerekiyomuş açık olunca olmuyo.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Aklımızda olsun : )

Varsayılan netsupport sınıf bulunamadı hatasının tek sebebi

ÇOK ÖNEMLİ.
    netsupport school porgramını kurdunuz. ağda diğer bilgisayarları görüyorsunuz ama join class dediğinizde hata alıyorsanız eğer TEK SEBEBİ VAR.

KULLANDIĞINIZ İŞLETİM SİSTEMİ İLAÇLI LİSANSSIZ KOPYA KURULUMDUR.

BU KOPYALARI HAZIRLAYAN BAZI AKLI İLERİDE ARKADAŞLAR KAFALARINA GÖRE ŞU LAZIM BU LAZIM DEĞİL DİYİP WİNDOWSUN İÇİNE .......YORLAR.

OKULLARIMIZDA HER ŞEY İÇİN PARA TOPLANIP HERŞEY İÇİN HARCANIRKEN BİLGİSAYAR SINIFLARINDAKİ PC LER İÇİN YA ORJİNAL İŞLETİM SİSTEMİ ALMAZLAR YADA GENE BİLGİSAYAR SINIFININ SORUMLUSU OLAN ÇOK AKILLI VATANDAŞ PC LER İLE BİRLİKTE GELEN XP HOME SÜRÜMÜNÜ BEĞENMEYİP (BU SİSTEM YARAMAZ XP PRO KURALIM DER. AMA NEYE GÖRE YARAMAZ ONU ANLAYAMIYORUM. SANIRIM O VATANDAŞLAR MİCROSOFT YAZILIM GELİŞTİRMEDE UZUN SÜRE ÇALIŞMIŞ SONRA TÜRKİYE' YE GELİP BEN PC SINIF SORUMLUSU OLACAGIM DEMİŞ) LİSANSIZ İLAÇLI NE İDÜĞÜ BELİRSİZ XP PRO SÜRÜMLERİNİ KURARLAR.

ONDAN SONRA SÜREKLİ BU ÇALIŞMIYOR. BU AÇILMIYOR. BU KİLİTLENDİ. DİYE FORUMLARDA FİNK ATARLAR.
    AMA YAPTIKLARINI HİÇ BİR ZAMAN SÖYLEMEZLER.
    BEN BİLİŞİM DESTEK UZMANIYIM. BUNUN BENZERİ HATALARLA YÜZLERCE KEZ KARŞILAŞTIM.
    telefonla yardım yaparken şunu söylerim. ben ne diyorsam onu yapın ne eksik ne fazla.
    örnek.
    msn açılmıyor. ben derimki başlat-programlar ... (adam çoktan msn i açmış ayarlarına girmiş bile.) oysa ben msn açılmadan başka bir ayar yapacağım ya. diyorum ki şu ekran geldimi. adam diyorki hayır gelmedi. orda ben cıldırıyorum. nasıl gelmez dediklerimi sırası ile yaptınızmı? evet yaptım hatta msni açtım bile. orda ben güzel bir fırça atıyorum. biliyorsunuz beni niye aradınız. size msn açın dedim mi? cevap yok.
    kolay gelsin.

Arkadaşlar netsupport school programını kurduktan sonra programı çalışltırıp simge durumuna getirince masaüstünde bir araç çubuğu beliriyor bu araç çubuğunu nasıl gizleyebilirim lütfen yardımmmm

Benzer Başlıklar

1. NETSupport School gibi bir program lazım
    VolkanVeM tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 09.11.2008, 10:35
  2. Netsupport Code
    pikaco0802 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.02.2008, 18:00