PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar

Unhappy .do ve .aspx Hataları

Bir haftadan uzun bir süredir çözüm aradığım bir sorun var. Bir de burada deneyeyim dedim şansımı...

Yapı Kredi internet Bankaclığı sayfasındaki "Şifre" kısımına geldiğimde, Sanal Klavye açılmadığından şifremi yazamıyorum. Şifre yazmadan Giriş butonuna bastımda "checkUser.do" adlı dosyayı bilgisayara kaydetmek isteyip istemediğimi soruyor. Aynı zamanda sayfada iki tane görüntülenemeyen öge var. Bunlar "http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/guvenlik.aspx" ve "https://internetsube.yapikredi.com.tr/myapp/firstpage/main.jsp#" bu gelerin yerinde görüntülenemediğine dair 'sayfa sembolü' gibi şekiller var. Fakat sistemde Java Enviroment ve Flash Player'ın son versiyonları var.(Zaten yüklü olmasalar, sayfaya benzer dediğim sembollerin yerinde 'çarpı' işaretleri oluyor) Bu sorun yüzünden bilgisayara ondan fazla sayıda format atmam gerekti. Bazılarında, Sanal Klavye açıldı fakat şifreyi yazınca ".do" uzantılı başka bir dosyayı bilgisayara kaydetmeyi deniyor explorer. Yani sanal klavye açılsa da açılmasa da giriş butonuna bastııımda, hesabıma giremiyorum. Sorunun sebebi ne olabilir?

Not: Firefox, Maxthon, Chrome, Ie6, Ie7, Ie8, Win XP Proffessional, Win Xp Ultimate Edition kullandım ve hepsinde aynı şey oldu. Yalnızca bir kere girebildim hesabıma. O da nasıl oldu anlamadım :S

Benzer Başlıklar

1. ASPx
    sorunlar2004 tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 21.04.2009, 21:46
  2. vb.net+aspx Yapabilecek ?
    badboy_xD tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 06.03.2009, 23:08
  3. aspx dosyalarımı yayınlayamıyorum
    yasinkutlay tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 1