PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 6 / 76 İlkİlk ... 23456789101656 ... SonSon
377 sonuçtan 26 - 30 arası sonuçlar

arkadaşlar üzülmeyin yaa;

biz TÜRKÜZ bi yolunu bulur,ağzından girer bi yerinden çıkar, ne yapar ne eder bi yolunu buluruztürk insanı zekidir ama tilkilikte diye bi söz var.kim engeller bu milleti?you tubeye yasak koydular üstünden 2 gün geçti millet çatır çatır you tubeye giriyo..aynı şey bunada olur siz hiç üzülmeyin.arkanızda koskoca türk milleti vaR
    Beğendim: a.santos'un mükemmel çalımlarını ve golünü.

Bekliyorm: pcnet dergilerinde sayfa başı reklam olmamasını

Sıkıldım: insanlarn 'format at çözülür' demesinden

Sövdüm: ttnetin 2mbit lik internetinin amerikadaki 16/20 mbit olan internettn pahalı olmasına

nvidia kullanıyosan tıkla

ATATÜRK İÇİN TIKLA

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

promosyona düşmesini bekleyin alın ne telaş yapıyorsunuz... illa illegal mp3 mü olacak...

normalde zaten kullandığımız programları lisanssız kullanmak yasak. irili ufaklı kullandığımız hemen hemen bütün programlar paralı ve lisanslı. yarın birgün müzik indirmek yasak olacak. film indirmek de yasak. sonra bu işin sonu nereye varacak. korkarım yarın birgün internetten bir bilgiyi okumak bile paralı olacak. yani tamam elbette birinin emeği ile ortaya koyduğu şeyin bedeli olmalıdır. ben buna katılıyorum. sonuçta adam uğraşıp edip ortaya bir eser çıkarmış. buna bedava sahip olmak biraz kolaycılık gibi. (tabi söylüyorum ama kendimde çok dikkatli davranmıyorum). Ama bir yandan da derim ki bu işin bir çizgisi bir orta yolu olmalı. yoksa internet amacından sapmış olacak. özgürlükler ortamı iken yasaklar ortamı haline gelecektir...

Jade-x
    Misafir

Alıntı Orijinalini Gönderen: clickonline Mesajı Görüntüle
    TTnet müzik'e abone oluruz.Napalım.3 milyon mp3 neyimize yetmez.
    Ben o TTnetin var ya! Abone oldum TTnet Müzik sitesine eserleri dinlemek için bilgisayara lisans indirmeniz lazım diye garip bir uyarı penceresi çıktı hadi tamam eyvallah dedim tıklıyorum Tamam butonuna bu seferde hata diye uyarı veriyor yani lisansı ne yaptımsa indiremedim üstelik sınırsız abonesiyim ve denemediğim tarayıcı kalmadı nedense TTnet denen nimetten bir yasal şarkı dinleyemedim
    En son Jade-x tarafından düzenlenmiştir: 21.08.2009 10:56

Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    Herhangi Bir Yerden...

Thumbs down

Alıntı Orijinalini Gönderen: gokhan_baba Mesajı Görüntüle
    Sanıyorlar ki ceza koyunca millet indirmicek..Bizimde elimizde saniyede 1 ip değiştirme programları , internette sörf yaparken girdiğin sitelere izini yok eden programlarımız var onları kullanarak yine indiririz.Zaten böyle bir uygulama devreye girdiği anda programcılar gizli mp3 indirme programları yazıcaklar ve herkes oradan indirmeye başlıcak.Yaptıkları şey işimizi biraz daha zorlaştırır ama indirmemize manii olamazlar..
    dikkatimi çektide.. abiler;
    1- ip ve dnsmi değiştirdim, ttnet 1.5 yıl sonra yakaladı ve uyarı ekranı geldi... o aradada ben 2 modem değiştirmiştim
    2-TTneT Müzik'te benim dinleğim parçalar varmı? girdiğimde bana gelen faturada bana giriyor
    3-Msn Live Messenger denen bir alet var.. krsan parcaları ordan birbirimize aktarırız
    4-Temp. Internet Files (Geçici İnternet Dosyaları) klasörüne izledigin ve dinledigin her dosya zaten kaydediliyor...
    5-İndir cd/dvd fiyatlarını.. öğrenci adam gidip bir cdye 10 tlmi vercek? Death Magnetic i almak icin 35 tl dediler, 30 tl nin kacta kacı Metallica'ya gidiyorki? aynısı Black Ice iinde gecerli, 30 kagıt alıyorlarda kacı Ac/Dc ye gidiyor?
    6-Lime-wire, Ares gibi programları izlemeye bak sen böylece kullanıcılarına giren virusleri engellemis olursun belki...

Herkes kendi derdinde.. Yöneticileriyse almış bir hayal abd'de ab'de...

Ben TÜRK Milletini tanıyorsam, bende bir TÜRK isem, BİZ BUNUNDA BİR ÇARESİNİ BULURUZ ARKADAŞLAR...

Alıntı Orijinalini Gönderen: Jade-x Mesajı Görüntüle
    Böyle daha heyecanlı oluyor her an yakalanma tehlikesi falan işin zevki artıyor
    katılıyorum...

Kaptan yardımcısını çağırır ve geminin battığını, yolcuları kurtarmasını söyler. Biraz sonra yardımcı kaptana gelir ve hallettiğini söyler, kaptanda nasıl başardığını sorar... Yardımcı: 'ingilizlere geminin battığını ölüceğimizi söyledim, fransızlara mutfağın su aldığını ve yemeklerin bozulup pis koktuğunu söyledim, hepsi denize atladı kurtuldular.' Kaptan sorar; peki Türkleri nasıl çıkardın? Yardımcı: 'En kolay Türkler oldu, DENİZE GİRMEK YASAKTIR diye bağırdım, hepsi atladı'

İnternettede böyle olacak hissediyorum...

Alıntı Orijinalini Gönderen: loner Mesajı Görüntüle
    1)indirilen mp3 lerin yasal mı değil mi olduğunu nasıl anlayacaklar acaba ? Ücretsiz mp3 lerde var.Nasıl olacak bu ? Her uzantısı mp3 olan dosya illegal değildir.Sistem bunu nasıl anlayacak.Ozaman legal mp3 çeksek bize bizi uyaracak.Sonucta bu bir bilgisayar sistemi olacak.Biri tek tek kontrol edemez ya !

2)Benim dinlediğim müzik tarzı (yabancı) Türkiye de yok maalesef.Ben nasıl satın alacağım cd ? ülke dışına mı çıkacağım ayıptır sorması

3)Bunun gibi kanunlar yurtdışındaki ülkelerde yıllardır ve daha sıkı.Peki engel olabilmiş mi? Hayır ! Bu işi yürütenler yurtdışındakiler halen.Biz mi durduracağız ?

4)öneri: en kötü ihtimal eğer yabancı müzik dinliyorsanız canlı set"liveset" indirirsiniz arkadaşlar.Yasal ve ücretsizdir.Fakat sistem bunuda illegal diye engeller diye korkuyorum

5)Dosyalar farklı isimlerde yüklenirse sistem bunu nasıl tespit edecek.

xxx.mp3 demem de denemesorulari.pdf diye yüklerim ?
    1) Avea Müzikindir den müzik indir... .wma uzantılı, telefonda çalışmıyor pcden attığında
    fakat başka pcye aktar ve Win. Mepia Player 11 ve üstü ile çalıştır, program otomatikman tekilf hakkını yeniliyor zaten... bende ve çoğu arkadaşımda işe yaradı, o zaman niye lisanslıyorsun ki? Zaten bir tarihten sonra tekrar lisanslaman icin muzik iptal oluyor wmplayer tekrar yeniliyor lisansını otomatikman...

2) okuldaki bilgisayarlara bakın, çoğu siteye erişim yasak... ancak babamın sınıftaki bilgisayarından istediğim siteye girebiliyorum, bunu engelleyip gelsinler mp3ü engellesinler...

bu arada, katılıyorum.. birde fıkra aktarayım;
    batan geminin kaptanı yardımcı kaptanı çağırır ve hemen yolcuları boşaltmasını söyler... Yardımcı kaptana gider tum yolcular gitti der, kaptanda sorar nasıl yaptın diye.. Yardımcı, ingilizlere 'gemi batıyor filikalara binsin herkes' dedim ingilizler hemen gitti ve kurtuldular. fransızlara gittim, 'gemimiz batıyor mutfak su altında yemek yok' dedim, fransızlarda hemen filikalara fln derken gemiyi onlarda terketti...
    Kaptan sorar, peki Türkleri nasıl hallettin? yardımcı cewap verir; 'En kolay Türkler oldu, DENİZE GİRMEK YASAKTIR diye bağırdım hepsi atladı'...

katılıyorum...

Kaptan yardımcısını çağırır ve geminin battığını, yolcuları kurtarmasını söyler. Biraz sonra yardımcı kaptana gelir ve hallettiğini söyler, kaptanda nasıl başardığını sorar... Yardımcı: 'ingilizlere geminin battığını ölüceğimizi söyledim, fransızlara mutfağın su aldığını ve yemeklerin bozulup pis koktuğunu söyledim, hepsi denize atladı kurtuldular.' Kaptan sorar; peki Türkleri nasıl çıkardın? Yardımcı: 'En kolay Türkler oldu, DENİZE GİRMEK YASAKTIR diye bağırdım, hepsi atladı'

İnternettede böyle olacak hissediyorum...

bu arada kkusura bakmayın internetimdeki bir arızadan dolayı aynı yazılar birden çok kez gönderilmiş (o arızayı TTnet bile bulamadı, özelleştirildi yine olmadı... internetemi yoksa arızayamı para ödüytoruz belli değil, ağırlığıda cabası)

İpsala (Edirnenin en batı ucu, yunan sınırı) internet hatları eski telefon hatlarından veriliyor ve sık sık arızalar meydana geliyor
    durumu sikayet olarak bizzat telefon ile bildirdim, bana gelen cevap şudur...
    'Bilgisayarınıza adam akıllı bir antivirüs yükleyip virüs taramasından geçiriniz ve modeminizi güncelleyiniz'

Cem Yılmaz diyordu ki reklamda; 'nazar etme ne olur çalış seninde olur'.. fakat bunu fransızca karışımı garip bir dille söylüyordu hatırlarsınız
    Reklamda laptoptan internet üstünden konuşma anlatılıyordu... ve şimdi 3g çıktı, Turkcell ve Vodafone ile laptop üstünden flash-disk benzeri bir aparat ile 3g hızında baglanın internete
    fakat sunu unutmayın ki; reklamdaki o araba var ya... O arabanın yıllık taksidikadar fatura gelecek size!
    kotayı aştığınızda uygulanan ücret yaklaşık 10 tl, 3g ile o kota daha hızlı doluyor; ve bağlandığında eğer pcde başka bir adsl varsa TTnet kotasını dolduruyorsunuz aslında

haberlerde okumuştum, yaklaşık 110 Tl civarı bir fatura geliyor sonra elinize
    Hadi geçmiş olsun...
    En son Turkceye_evet tarafından düzenlenmiştir: 27.08.2009 14:56

Benzer Başlıklar

1. internetten program.müzik,video vs..indirmeyi yasaklayan bi program var mı
    yasminimsss tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 21.10.2007, 11:30
  2. CD satışları azaldı,internetten müzik indirme %148 arttı.
    gokturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 07.12.2006, 22:07
  3. Ceza.Net
    PoWeR_uKaLa tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 28.02.2005, 08:09