PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 7 / 76 İlkİlk ... 345678910111757 ... SonSon
377 sonuçtan 31 - 35 arası sonuçlar

Thumbs up

Alıntı Orijinalini Gönderen: S32H4T Mesajı Görüntüle
    dikkatimi çektide.. abiler;
    1- ip ve dnsmi değiştirdim, ttnet 1.5 yıl sonra yakaladı ve uyarı ekranı geldi... o aradada ben 2 modem değiştirmiştim
    2-TTneT Müzik'te benim dinleğim parçalar varmı? girdiğimde bana gelen faturada bana giriyor
    3-Msn Live Messenger denen bir alet var.. krsan parcaları ordan birbirimize aktarırız
    4-Temp. Internet Files (Geçici İnternet Dosyaları) klasörüne izledigin ve dinledigin her dosya zaten kaydediliyor...
    5-İndir cd/dvd fiyatlarını.. öğrenci adam gidip bir cdye 10 tlmi vercek? Death Magnetic i almak icin 35 tl dediler, 30 tl nin kacta kacı Metallica'ya gidiyorki? aynısı Black Ice iinde gecerli, 30 kagıt alıyorlarda kacı Ac/Dc ye gidiyor?
    6-Lime-wire, Ares gibi programları izlemeye bak sen böylece kullanıcılarına giren virusleri engellemis olursun belki...

Herkes kendi derdinde.. Yöneticileriyse almış bir hayal abd'de ab'de...

Ben TÜRK Milletini tanıyorsam, bende bir TÜRK isem, BİZ BUNUNDA BİR ÇARESİNİ BULURUZ ARKADAŞLAR...

katılıyorum...

Kaptan yardımcısını çağırır ve geminin battığını, yolcuları kurtarmasını söyler. Biraz sonra yardımcı kaptana gelir ve hallettiğini söyler, kaptanda nasıl başardığını sorar... Yardımcı: 'ingilizlere geminin battığını ölüceğimizi söyledim, fransızlara mutfağın su aldığını ve yemeklerin bozulup pis koktuğunu söyledim, hepsi denize atladı kurtuldular.' Kaptan sorar; peki Türkleri nasıl çıkardın? Yardımcı: 'En kolay Türkler oldu, DENİZE GİRMEK YASAKTIR diye bağırdım, hepsi atladı'

İnternettede böyle olacak hissediyorum...
    hakklısın arkadaşım ( bu arada hikaye güzelmiş )

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

özgür platform = istenileni sınırsız kayıtsız bedava indirmek değildir.

aradaki farkı iyi belirlemek, anlamak lazım.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Burada ne kadar "film mp3 indirmek yasakmış ne saçma beni kimse bağlamaz ben indiririm" diyenler varsa , eminimki kendileri bir şarkı bir program yapsın yada bırakın şarkıyı programı bir blogda bir yazı yazsın bir aynısı başka yerde çıksın sinir küpüne dönecek insanlar olduğunu düşünüyorum.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

Aynen kendi album yapsa ve o album piyasaya cikmadan internete dusse kiyameti kosartirlar ama www.powerfm.com.tr ve www.turkcell-im.com.tr/muzik yasal muzik kaynaklari.

Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    Herhangi Bir Yerden...

ErsinG: özgür ortam denildiğinde haklısınız;
    clickonline: sanada katılıyorum..
    ama ülke şartlarını göz önünde bulundurursak eğer, sadece internet bağlantısı icin bizden alınan ücret, indirilen şarkıların ve klip/filmleri karşılıyor (fiyat yüksekliğinden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın)
    ayrıca asgari maaş ile zar zor geçinen bir aile, birde üstüne zevki için cd yada dvd basına EN AZ 5 TL verse bile asgari maaş dayanır mı?
    memurlarıda örnek verelim ana-babası memur olan birisi olarak..
    su+d.gaz+elektrik zaten maaşın yarısını alıyor... kira-zorunlu ihtiyacları saymıyorum; d. gaz olmasada tup ve komur fiyatlarıda esdeger sayılır... ee bunun arabası var mesela; bakımıdır yakıtıdır; cocuklar var, giyicek-yiyecek, okul yada apartman aidatı, ev tamiri-bakımı...

sizleri ve emek sahiplerini desteklemekle birlikte;
    bu konuda biraz daha düşünmenizi istiyorum..

bu arada, korsan derken
    sinema çekimi filmler, yasadışı çoğaltılmış filmlere bende karşıyım. ama müzik konusunda birde şu var ki; yabancı rock dinleyen bir insan olarak ben tek albüm için en az 30 TL vermeye mecbur muyum? Yada yurt dışından mı getirteyim?
    En son Turkceye_evet tarafından düzenlenmiştir: 27.08.2009 14:57
    Never Free, Never Me...

''S32H4T®''

I Bleeding Me..

Benzer Başlıklar

1. internetten program.müzik,video vs..indirmeyi yasaklayan bi program var mı
    yasminimsss tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 21.10.2007, 11:30
  2. CD satışları azaldı,internetten müzik indirme %148 arttı.
    gokturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 07.12.2006, 22:07
  3. Ceza.Net
    PoWeR_uKaLa tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 28.02.2005, 08:09