PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan yeter artık bağlantı hızı

arkadaşlar combo ttnet adsl kullanıyorum ve proxy switcher vb. ip değiştirme programlarını girdiğim sitelerin %90 ında kullanıyorum artık kendi ip imi kullanmaz oldum areste müzik indiriyorum 0,8 gibi rakamlarla geliyor müzik bu ne yavaşlık youtube da video izlerken an error occurred hatası geliyor bazılarında gelmiyor ama çoğunda geliyor ip değiştirerek izleyebiliyorum aynı adsl süper hızlıydı sorun yoktu kotasıza geçince başladı ilk zamanlardada hızlıydı gerçi ama ne oldu böyle arkadaşlar lütfen yardım edin yalvarırım delirmek üzereyim normal dolaşırken çok yavaş değil downloadda yavaş değil ama bazı sitelere giremiyorum ip değiştirince rahat rahat dolaşabiliyorum ama bir müddet sonra sitede dolanırken sayfa bulunamadı hatası veriyor ve ip değiştirmeden giremiyorum anca adsl e reset atarsam yine bi 5 dakka bakabiliyorum siteye sonra tekrar gidiyor

port mu açıcam napıcam arkadaşlar onuda yapamadım olmadı ne olur detaylı bir yardım verin bana sinirim bozulmaya başladı camdan aşağı atıp ilkel yaşıcam yani ellerim titriyor kırmak istiyorum adsl imi yalvarırım yardım edin bana ne yapıcam areste müzik 2 saatte iniyor tahmini süre bu nedir artık yani nolur yardım edin açtığım konulara cevap vermiyorsunuz ama artık buna verin ya bu site niye açıldı anlamadım sorularımın hiç birine cevap vermiyorsunuz hiç mi bilen biri yok ne olur yalvarırım sinir hastası olmak üzereyim

arkadaşlar youtube için host dosyasını değiştirmiştim bu sorun olabilir mi

Benzer Başlıklar

1. amatorceedebiyat.com hacklendi nedir bu yeter artık!
    by2000 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 11.12.2009, 12:59
  2. Disk boot failure yeter artık kırıcam pc'yi
    Sauron tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 25.08.2009, 20:56
  3. yeter artık
    yusufx tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 26
    Son Mesaj: 13.06.2009, 00:39
  4. Adsl İNternet Hızı(artık yardım edin)
    akrepkral tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 01.06.2006, 23:11
  5. Yeter ama artık
    TT_Boy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 08.07.2003, 11:48