+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
Başlık: yeter artık bağlantı hızı
-
07.09.2009 00:18 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
yeter artık bağlantı hızı
arkadaşlar combo ttnet adsl kullanıyorum ve proxy switcher vb. ip değiştirme programlarını girdiğim sitelerin %90 ında kullanıyorum artık kendi ip imi kullanmaz oldum areste müzik indiriyorum 0,8 gibi rakamlarla geliyor müzik bu ne yavaşlık youtube da video izlerken an error occurred hatası geliyor bazılarında gelmiyor ama çoğunda geliyor ip değiştirerek izleyebiliyorum aynı adsl süper hızlıydı sorun yoktu kotasıza geçince başladı ilk zamanlardada hızlıydı gerçi ama ne oldu böyle arkadaşlar lütfen yardım edin yalvarırım delirmek üzereyim normal dolaşırken çok yavaş değil downloadda yavaş değil ama bazı sitelere giremiyorum ip değiştirince rahat rahat dolaşabiliyorum ama bir müddet sonra sitede dolanırken sayfa bulunamadı hatası veriyor ve ip değiştirmeden giremiyorum anca adsl e reset atarsam yine bi 5 dakka bakabiliyorum siteye sonra tekrar gidiyor
port mu açıcam napıcam arkadaşlar onuda yapamadım olmadı ne olur detaylı bir yardım verin bana sinirim bozulmaya başladı camdan aşağı atıp ilkel yaşıcam yani ellerim titriyor kırmak istiyorum adsl imi yalvarırım yardım edin bana ne yapıcam areste müzik 2 saatte iniyor tahmini süre bu nedir artık yani nolur yardım edin açtığım konulara cevap vermiyorsunuz ama artık buna verin ya bu site niye açıldı anlamadım sorularımın hiç birine cevap vermiyorsunuz hiç mi bilen biri yok ne olur yalvarırım sinir hastası olmak üzereyim
-
07.09.2009 00:34 #2
- Katılım Tarihi
- 2008
arkadaşlar youtube için host dosyasını değiştirmiştim bu sorun olabilir mi
-
07.09.2009 01:05 #3
Bağlantı sorunu ve hosts/youtube için imzamdaki youtube başlığına bakın. Pc nizde zararlı yzılım olma ihtimaline karşı aşağıdan devam edin.
http://www.pcnet.com.tr/forum/1301715-post9.htmlFormat atmadan virüslerden kurtulmak.
XP’den sonra MUTLAKA yüklenmesi gerekenler.
Youtube'a girme sorununa nokta koyduk.
Bir sürücüden diğer sürücüye alan ekleme.
Counter Strike 1.6 No Steam.TR (276 Harita).
Bilgisayarı CD den çalışan XP ile açın ve onarın.
Acronis Tru Image ile yedek alma, geri yükleme.
En kapsamlı Codec paketi + Oynatıcısı.
''Türkçe'yi bilerek katledenlere yardım etmiyorum!.''
Benzer Başlıklar
-
amatorceedebiyat.com hacklendi nedir bu yeter artık!
by2000 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 11.12.2009, 12:59 -
Disk boot failure yeter artık kırıcam pc'yi
Sauron tarafından Donanım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 25.08.2009, 20:56 -
yeter artık
yusufx tarafından Yazılım forumundaYanıt: 26Son Mesaj: 13.06.2009, 00:39 -
Adsl İNternet Hızı(artık yardım edin)
akrepkral tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 17Son Mesaj: 01.06.2006, 23:11 -
Yeter ama artık
TT_Boy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 08.07.2003, 11:48

Alıntıyla Yanıtla

yeni akart aldım donuyor.
Bugün, 20:26 / Donanım