PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ?

Regedit = Kayıt Defteri Düzenleme, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır

Taskmgr = Gorev Yoneticisi, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır

gpedit.msc = MSIMG32.dll Bulunamadığından Bu uygulama Başlatılmadı. Uygulamanın Yeniden Yüklenmesi Sorunu Giderebilir ( msımg32.dll indirdim oncekini sildim sorun hâlâ devam ediyor )

CCleaner = Runtime Error ! Floating point support not loaded

Virüs Bulaştı Biliyorum hatta Ara seçeneğinden bulaştığı tarihi seçip gelişmiş arama seçeneklerini işaretleyip o tarihteki oluşturulmuş dosyaları arayıp siliyorum ama 3 - 4 tane dosya Başka Bir uygulama Tarafından Kilitlenmiş Diyor ve silinmiyor ne yapmalıyım ?

Daha once Başından Bole Bir olay geçmiş veya Bu virüsten kurtulma Yolunu Bilen Bir Arkadaş Bana Yardımcı Olabilirmi . . .

Şimdiden Teşekkürler . . .

Bilgisayarına virüs bulaşmış arkadaşım..linkteki ComboFix proğramını indirip tarat.

Sağol program bir sürü virüs sildi ama sorunum Hâlâ devam ediyor

Bu Soruna Bir Virüs Neden Olduğundan Eminim Ama Ne yapcağım Konusunda Pek Bir Fikrim yok Elim kolum bağlı kaspersky 7 , spyware doctor vs. programlarda kullandım ama işe yaramadı başka tavsiyeler bekliyorum

Wenomous Sana Ayrıca Teşekkür Ediyorum ilgilendiğin İçin

Şimdiden Sağolun . . .

Annie Clean Up
    http://rapidshare.com/files/28056633...ur512.rar.html

Yerel diskteki virüsleri silme(gizli klasörleri aktif hale getirme çalıştırdan komutları açabilme vs)PC den temp ve girilen site kayıtlarını komple sil bunlarla tarat iyi ve güncel bir antivirüs edin sorun düzelcektir.

http://rapidshare.com/files/28056665...ur512.rar.html

Bunlar işini görebilir dostum.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 20
    Son Mesaj: 07.11.2010, 23:53
  2. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.09.2009, 16:12
  3. Yanıt: 5
    Son Mesaj: 12.11.2008, 00:59
  4. COD2 Bazı Maplerin Bazı Yerlerinde oyun hata veriyor
    STuN tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0