+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
Başlık: tek telefon hattına iki modem
-
07.11.2009 17:23 #1
tek telefon hattına iki modem
arkadaşlar benim interneti komşuyla paylaşmaya karar verdik ama nası paylaşacağım kararsızım.bu kararsızlığımın nedenide bizim komşuya ağ kablosunun maliyetinin biraz fazla gelmesi.bende diyorumki bir telefon hattına iki modem bağlayabilirmiyimki?internet hızı problem diil benim kullandığım zaten 8 mbps limitsiz..siz ne diyorsunuz bu konuda tek hatta iki modem olurmu???
-
07.11.2009 17:29 #2
Kablo fiyatı yüksek geliyorsa Adsl modem daha pahalı gelicektir.. zatn evLer yakınsa bitane Ethernet Switch aLırsın 20 metre Kablo çekersin sana maLiyeti 25-30 Lira arasında değişir. Ayrıca 2 adsL modem kuLLansanız biLe komsunuza mecbur yine kabLo cekiceksiniz..
Leon_
Hiç birşey engel değil seni sevmeme sen bile, sensizlik bile!
-
07.11.2009 17:33 #3
telefon kablosunu buldu.ama nası buldu kendi telefon kablosunu söktü.
işte bende bilen birilerine danışayım die bu konuyu açtım eğerki olur derseniz öyle yapıcaz.tek hatta iki modem bağlicaz...
-
07.11.2009 17:47 #4
Tek telefon hattına iki modem bağlanamaz.
Telekom tarafından her telefon hattına bir IP tahsis edilir. Modemin içindeki entegre o IP yi tanır ve veri transferini gerçekleştirir. Hatta bağlanacak ikinci bir modem, ADSL hattına ve hem kendine, hemde diğer modeme zarar verebilir. Çünki entegrasyon tek modeme göre programlandığı için, çakışmalar ve kısa devreler oluşacağından, aygıtlar ve ADSL hattı risk altına girer.En azında böyle biliyorum..vede tek adsl hattına iki modem saçma geliyor bana göre..
Zaten böyle bir olasılık olsa,bir mahalle tek hattan internet kullanırdı değilmi?.Ancak bir modem+switch+adaper+50m kablo toplam maliyeti 50tl herhalde ikinci bir modem fiyatı bundan daha çok tutar..
kolay gelsin..En son Wenomous tarafından düzenlenmiştir: 07.11.2009 18:15
Benzer Başlıklar
-
Fax Modem Den Telefon
unalkaraarslan tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 29.01.2008, 17:25 -
cep telefonu modem fax modem telefon görüşmesi
internetadim tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 20.01.2008, 21:53 -
cep telefonu modem fax modem telefon görüşmesi
internetadim tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 14.01.2008, 01:20 -
2. Adsl Hattına veri akışını yönlendirme
pocker_face tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 17.12.2006, 14:38 -
modem ile telefon görüşmesi....
st_anger tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 20.03.2006, 21:24

Alıntıyla Yanıtla

Cpu sıcaklığı kaç derece olmalı?
Bugün, 01:01 / Donanım