PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 11 İlkİlk 123456789 ... SonSon
55 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

Evet dediğim gibi 3 ay sonra bana yanıt verdiler. Oda sorunumu çözmedi. Hesabı açana kadar bekliyeceğim.

Böyle ünlü bir sosyal sitenin desteği çok ağır çalışması son derece negatif bir tablo oluşturuyor.

Konuya herkes empati ile yaklaşsın ve öyle düşünsün. Herhangi birşey yapmamanıza rağmen pat diye hesabınız kapatılıyor ve mail atıyorsunuz dikkate alınmıyorsunuz ya da en az 2-3 ay bekleyeceksiniz cevap için ne düşünürsünüz ? Şaka gibi.

Türkiye bölümünün kapanması söz konusu dahi olamaz.Facebookun gözle görülür bir ziyaretçi kısmı türkiyeden çünkü.Bunu göze alıp kapatamazlar.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Star_Craft Mesajı Görüntüle
    Türkiye bölümünün kapanması söz konusu dahi olamaz.Facebookun gözle görülür bir ziyaretçi kısmı türkiyeden çünkü.Bunu göze alıp kapatamazlar.
    Türkiye bölümü kapanması derken ? Neyi göze alıp kapatamazlar anlayamadım..

Alıntı Orijinalini Gönderen: bold_death Mesajı Görüntüle
    Türkiye bölümü kapanması derken ? Neyi göze alıp kapatamazlar anlayamadım..
    Türkiye desteğini silecekler diye haber koymuşsunuzya yukarıda bende diyorum facebooka avrupa ülkelerinden gelen ziyaretçinden daha fazla ziyaretçi türkiyeden geliyor bunu engellemeleri yada silmeleri mümkün değildir.

facebook zaten anormal bir site milletin resmini göremiyosun ama arkadaşın arkadaşının sesmime yorum yapınca eklenmemiş kişilerin resmi sende görünüyor (bira karışık oldu idare edin )
    BANA ULAŞIN
    avatarı dahada küçültün mercekle bakalım, yazılarıda küçültün nede olsa reklam izlemeye geldik buraya

Benzer Başlıklar

1. facebook
    pc_tutkunu tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 21.04.2010, 18:31
  2. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 20.11.2009, 12:39
  3. Facebook
    tekvimet tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 03.10.2009, 14:56
  4. Facebook