PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
13 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    türkiye / istanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: AriSoft Mesajı Görüntüle
    Hocam şimdi internet bağlantısı olmadan güncellenebilen bir ürün yok o bir kere saçma bir söz zaten.Ücretsiz antivirüsler avira,avg var ve ikisi de ücretsiz olmasına rağmen çok sağlamdır.Ayrıca Panda'nın usb vaccine yazılımını kullanırsanız da usb'lere karşı önlem almış olursunuz.
    benim ücretsiz antivirüs programına ihtiyacım var verdiğin yazılımları bi inceleyim

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

ClamWin Portable | PortableApps.com - Portable software for USB drives bunu deneyin yada o bilgisayarlara pardus kurun bütün dertleriniz bitsin playonlinux ve wine kurduktan sonra win uygulamalarını çalıştırabilirsiniz pardus linux sürümü elektrik sobası olan değil...

İnternet Bağlantısı Olmadan Güncelleme Olmaz.
    Okuluna Kur Deep Freeze Gitsin
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

uzaktan kontrol programlar var adı aklıma glmyr bi araştırın hah geldi net support school

Deep-Freeze kullanamayız çünkü yaptığımız işlemlerin ve hazırlanan dosyaların bilgisayarda depolanması gerekiyor.
    Panda USB Vaccine zaten mevcut; ancak bazı hocalarımız inatla autorun ve klasör simgeli zararlılara tıklayıp onu çalıştırmakta inatçı olduklarından pek de iyi koruma sağlamıyor.
    İnternet bağlantısı olmadan derken, offline patch gibi bir özellikten söz etmek istedim. Bu özellik Norton 360'ta mevcuttu, evdeki bilgisayardan güncelleme dosyasını indirip okuldaki bilgisayara kurabiliyorduk. Ancak lisans sorunu yaşamamız nedeniyle Norton 360'ı bıraktık.
    Bu yüzden hem ücretsiz hem de manuel/offline update yapılabilen bir güvenlik yazılımı gerekiyor.

Benzer Başlıklar

1. Güvenlik Duvarı Yazılımı Arıyorum
    TuningMERT tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 16.05.2010, 23:22
  2. acil yardım okul bilgisayarı siyah ekran
    adnan26 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 22.09.2008, 20:12
  3. hp cep bilgisayarı yazılımı
    arslan3783 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 2