Okul Bilgisayarı için Güvenlik Yazılımı -
14.03.2010, 23:39
Sınıfımızdaki bilgisayar için bir güvenlik çözümü arıyoruz. Deep-Freeze gibi bir yazılım olmaması gerekir. Antivirus, antispyware gibi özelliklerinin yanında okul bilgisayarlarının ezeli düşmanı autorun (USB bellek) kötücüllerine karşı bir önlem gerekiyor. ESET ve Norton'un ürünlerini kullandık ancak hem lisans sorunu nedeniyle hem de güncelleme sorunu nedeniyle vazgeçtik.
biraz zor iş istiyorsun sen be usta hem internetsiz hem ücretsiz hemde sağlam olan yazılım yok gibi benim bildiğim kadarıyla olanlarda zaten sağlam güvenlik sağlayamaz
bence sen şunu yap madem okul bilgisayarı için güvenlik istiyon her akşam bilgisayarı incele elle virüs temizleme olayını yap
biraz zor iş istiyorsun sen be usta hem internetsiz hem ücretsiz hemde sağlam olan yazılım yok gibi benim bildiğim kadarıyla olanlarda zaten sağlam güvenlik sağlayamaz
bence sen şunu yap madem okul bilgisayarı için güvenlik istiyon her akşam bilgisayarı incele elle virüs temizleme olayını yap
Elle virüs temizlemek çok büyük dert oluyor. Geçen iki yıl öyle denedik. Başa çıkılacak gibi değil. Autorun özelliğini kapayarak idare edelim demiştik, haliyle olmadı tabi.
AVG, Avira gibi yazılımlar duydum, işe yarar mı ve offline update ediliyor mu bilmiyorum. Bana yazılım adı verebilirseniz çok iyi olur. Zira her gün ComboFix kullanmak can sıkıcı olabiliyor.
Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Yasaklı tüm sitelere kesin ve zararsız çözüm
Hocam şimdi internet bağlantısı olmadan güncellenebilen bir ürün yok o bir kere saçma bir söz zaten.Ücretsiz antivirüsler avira,avg var ve ikisi de ücretsiz olmasına rağmen çok sağlamdır.Ayrıca Panda'nın usb vaccine yazılımını kullanırsanız da usb'lere karşı önlem almış olursunuz.