PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan kalvye çalışmıyor ekran görüntü yok

kasa çalışıyor fakat ekran siyah kalıyor ve işin kötü tarafıda klavyee çalışmıyor yoksa formatlanacak ama kalvye çalışmıyor ne yapmamamız lazım ? (queen)kasa..

Alıntı Orijinalini Gönderen: zincirsiz1 Mesajı Görüntüle
    kasa çalışıyor fakat ekran siyah kalıyor ve işin kötü tarafıda klavyee çalışmıyor yoksa formatlanacak ama kalvye çalışmıyor ne yapmamamız lazım ? (queen)kasa..

Konuyu buraya açmamanız yeterliydi. Çünkü burası "İnternet, Ağ ve Güvenlik" bölümü.

Düşünceme göre sorununuz ekran kartı ya da anakart kaynaklı olabilir. Klavye ışıklarının yanıp yanmadığını denetleyin. Monitoru kasaya bağlayan kabloyu denetleyin. Ekran kartının yuvasına oturup oturmadığını denetleyin. Eğer bunların hepsi düzgünce yapılmışsa anakartınız çalışmıyor olabilir.

klavye ışıkları yanmıyor?

mbks
    Misafir

Problem psuda gibi kardeşim.Ben senin yerinde olsam bir bakardım kablolarda çıkan varmı.(kasa içindekilere de) eğer yoksa psu değişim isteyecektir.Sistemin kaç wattlıkdır bilemem ama en aşşağı sana 50 ye falan patlayacaktır buda.

Alıntı Orijinalini Gönderen: mbks Mesajı Görüntüle
    Problem psuda gibi kardeşim.Ben senin yerinde olsam bir bakardım kablolarda çıkan varmı.(kasa içindekilere de) eğer yoksa psu değişim isteyecektir.Sistemin kaç wattlıkdır bilemem ama en aşşağı sana 50 ye falan patlayacaktır buda.
    ustam cevap için teşekürler yanlız psu nedir onu anlayamadım.ayrıca kabloların hepsini kontrol ettim kasayı kırasım geliyor

Benzer Başlıklar

1. görüntü bağdaştırıcı çalışmıyor
    ramax tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 20.12.2010, 00:37
  2. kalvye üst tuşları yardım
    harun02 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 25.03.2008, 18:11
  3. Bir pcde iki kalvye...
    emsoy89 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 18.04.2007, 00:12
  4. faresiz kalvye ile yazı kopyalama(kısayolu var mı)
    oyuncuyum tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 08.06.2006, 19:22
  5. Kalvye sorunu
    kale181 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 29.05.2005, 00:10