+ Başlığa Yanıt Yaz
12 sonuçtan 11 - 12 arası sonuçlar
Başlık: Sisteme Göre Antivirüs Seçimi
-
18.03.2010 16:01 #11
Arkadaşlar Ad-aware Güzel bi yazılım herkese tavsiye ederim .Ancak @GAREZ , benim pc 256ram ya dedigin gibi donmuyo çook güzel bi program herşeyiyle ama açılışta Yükleniyor... yazısı çok uzun bekliyor takılı kalıyor gibi bunun için başka bi çözüm buldum.Yeni yüklediğim kombine "MalwareBytes Anti-Malware - Panda Cloud - Comodo Freewall" Heppinizin önerilerini değerlendirdim bu kombinasyonu kurdum tıkk kasmıyo.Düşük sistemlere bunu öneririm arkadaşlar iyi korunursunuz.
MalwareBytes Anti-Malware : Güzel bi pro , gerçek zamanlı koruması full sürümünde varmış duyduğuma göre ama gerçek zamanlı olmasada silemeyeceği dosya yok Araçlar sekmesinde cellatı var
Dosya taramalarınızı bu programla hızlıca yapabilirsiniz.
Panda Cloud www.cloudantivirus.com adresinden ulaşabileceğiniz free ve sistemi yormayan virüs veritabanı gün geçtikçe gelişen bi yazılım.Pandanın önceki sürümlerine göre yeni bi teknoloji hem az yer kaplıyor hem hızlı ,artalandayken kendi virüsü silip temizliyor sistemi yormadan.
Comodo Freewall : Comodo ise sizin önerileriniz üzerine indirdigim gine küçük bi yazılım.Düşük sistemler için ideal bi internet security programı.Yanlışsam düzeltin 2009-2010 yılının en iyi freewall yazılımlarından biri.Yanına istediğiniz antivir yazılımlarından(Kaspersky , AviraAntivir , Eset...vb ) kolayca kurup kombine kullanabilirsiniz..
Teşekkürler..İyi Forumlar arkadaşlar
-
18.03.2010 16:08 #12Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İZMİR
ram takviyesi yaparsan çok daha iyi olur...
Benzer Başlıklar
-
sisteme göre oyun -yardım!!!
voltura tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 28.04.2009, 16:51 -
Bu Sisteme Göre Kasa...
punisher001 tarafından Donanım forumundaYanıt: 16Son Mesaj: 08.06.2008, 23:28 -
Bu sisteme göre bir adsl önerisi
sempatix89 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 29.03.2005, 02:26 -
10 tabanındaki sayıları binary sisteme göre toplama
BwT tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 19.12.2004, 11:07

Alıntıyla Yanıtla

hangi antivirüs programı kullanabilirim
Bugün, 20:40 / Yazılım