PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question Sisteme Göre Antivirüs Seçimi

Selamlar Arkadaşlar Forumda yeniyim bi kaç soru sormak istiyorum , forumda aradım ama bulamadım tabi kişisel oldugu içinde bulabilecegimi sanmıyorum.Bundan dolayı başlığı yanlış bi yere açtıysam şimdiden özür dilerim.

Sorum Anti-Virüs seçiminde kullanabileceğim yazılımlardan hangisi sistemime uyar?

Öncelikle AviraAntivir 9 Eset SS kullandığımı belirteyim.Sistemim ( İntel(R) Celeron(R) CPU 1.70GHz 1.72GHz 256MBram GeForce Mx/Mx 400 64mb ) Düşük bi sisteme sahibim fakat bana yardımcı olursanız uygun yazılımı seçebileceğimi düşünüyorum.McAfee ve kaspersky denemeyi düşünüyorum fakat sizin önerileriniz nedir?

Kaspersky ve McAfee den uzak dur derim çünkü sistemi kasan antivirüs her ikiside, sistem bilgilerinde ram miktarını yazmamışsın ama eğer yeterli ramin varsa ( 1 gb ve daha üstü ) kesinlikle Bitdefender antivirüs öneririm. Sistemi kasmadan koruyor. Eğer ücretsiz istiyorsan sana tavsiyem AVG free edition, yanına da Comodo Firewall kurarsan güvenle korunabilirsin.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

ram takviyesini düşün ad-aware eklemen yeterli olur... avira antivir personel ve ad-aware internet security pro...

@mkesen , Teşekkürler arkadaşım önerin için.Ram bilgimi girmiştim ama yazıdan dolayı anlaşılmadı sanırsam.
    256 Ram im var 1.7GHz celeron işlemci.Bu konuda bi daha gözden geçirirsek daha iyi olur.Dediğim gibi Avira ve Eset kullandım Halende eset4 kurulu şuanda ama farklı bi koruma yazılımı aramaktayım.Başka önerisi olan

@GAREZ , sağol önerin için sistemim kasılsın istemiyorum sanırım tekrar aviraya dönücem.Ad-aware hiç kullanmadım sence nası GAREZ yada internet security gereklimidir

Benzer Başlıklar

1. sisteme göre oyun -yardım!!!
    voltura tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 28.04.2009, 16:51
  2. Bu Sisteme Göre Kasa...
    punisher001 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 08.06.2008, 23:28
  3. Bu sisteme göre bir adsl önerisi
    sempatix89 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 9